NASLOVNICA VIJESTI Mari? odgovara Barbiru
Ispis E-mail Facebook
Mari? odgovara Barbiru
Petak, 26 Studeni 2010
jozo01

Autor: Marija Maro

Sindikati koji djeluju u tvrtci Autoprijevoz Sinj d.o.o. i danas su uputili demanti na istup predsjednika Uprave Promet Makarska d.o.o., stratekog partnera Autoprijevoza.

 Predstavnici sindikata Jozo Mari?, Veljko Nasi? i Ante Buljan kau kako nisu niti malo iznena?eni istupom Vice Barbira jer se, kako kau, dri one narodne sto puta ponovljena la postaje istina, i tako hrvatsku javnost okre?e protiv Sindikata i sindikalnih povjerenika.

Napominju kako ?e se estoko boriti za istinu o Autoprijevozu Sinj i vlasnik strateki partner Promet Makarska morat ?e ispotovati preuzete obaveze iz Ugovora o restruktuiranju i konsolidaciji Autoprijevoza Sinj.

Sindikalci Barbira optuuju da lae i obmanjuje hrvatsku javnost, jer se Promet Makarska d.o.o. Programom restrukturiranja i konsolidacije Autoprijevoza obvezao da ?e od 2005. do 2007. godine kupiti 16 autobusa za 12.977.160,00 kuna, to nisu u?inili ve? su Autoprijevoz dokapitalizirali sa 26 rbalina iz 1982., 1985., 1986. i 1987. godine. Takvom dokapitalizacijom vozni park Autoprijevoza Sinj ima prosjek starosti cca 18 godina.

Predstavnici sindikata kau kako ?e i dalje inzistirati na postupanju prema Zakonu o radu i svim zakonima RH, te na potivanju svih obaveza koje je preuzeo strateki partner Promet Makarska d.o.o.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako elite komentirati ovaj ?lanak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Mari? odgovara Barbiru