NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje predsjednika MO Otok
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje predsjednika MO Otok
Utorak, 11 Lipanj 2013

srediste-otoka-m

Piše: Ante Norac, predsjednik MO Otok

 

Poštovane mještanke i mještani Općine Otok,

 

obraćam Vam se kao Predsjednik Mjesnog odbora, ogorčen odnosom aktualne vlasti prema radu Mjesnog odbora Otok, odbora kojeg ste Vi dragi mještani izabrali na neposrednim izborima održanim 20. veljače 2011. god.

 

Naime, koliko se got puta mi sastajali i održavali sjednice, raspravljali o problemima koji su u našoj domeni te donosili zaključke, te provodili kroz Zapisnik, zamislite, to isto nit ne dođe do Načelnika, a kamo li da se isti očituje na njih. Inače Nadzor nad zakonitošću rada tijela mjesnog odbora obavlja Načelnik, koji se nije udostojao doći na niti jednu sjednicu Mjesnog odbora. Ispada da je za njega to ponižavajuće.

 

Žalosno je da Mjesni odbor ne dobiva novac iz Općinskog proračuna, kao Udruge, Sportski klubovi, Kulturno umjetničko društvo i drugi, već iste daje Načelnik kada on to odluči.

 

Mjesni odbor Otoka na zadnjoj sjednici je predlagao i izglasao: sanaciju nerazvrstanih cesta u Općini Otok, sanaciju istočnog prilaza župnom uredu, postavljanje prometnih ogledala na opasnim raskrižjima, novčanu pomoć za obitelj Tomašević, Šimunović i niz drugih prijedloga koji su zanemareni od sadašnje vlast. Isti zapisnik je protokoliran u Općini 18.01.2013.g., naravno po istome se nisu niti očitovali, a kamoli da su nešto napravili od predloženih projekata.

 

Iz svega ovog je vidljivo da sadašnja vlast, gleda isključivo svoje interese te donose odluke kakve njima odgovaraju ne slušajući druge, odnosno rade sve u svoju korist, a na štetu nas i cijele Općine Otok.

 

Zato, ovim putem pozivam aktualnu vlast da nas podrži u našim planovima, te da nas ne zaboravi kao ovih prethodnih godina, jer mi smo tu za dobrobit općine i njenih mještana.

 

Predsjednik Mjesnog odbora Općine Otok.

Ante Norac

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje predsjednika MO Otok