NASLOVNICA SPORT Sve za prezime: Turjaci slave "Brig"
Ispis E-mail Facebook
Sve za prezime: Turjaci slave "Brig"
Utorak, 11 Lipanj 2013

slika turjaci

Autor: Mišo Gulić

Povodom predstojećeg blagdana Sv. Ante u Turjacima se održao peti po redu turnir "Sve za prezime" na kojem pravo nastupa imaju isključivo Turjačani, a slavu svom "kvartu" osigurala je momčad Briga...

 

Na turniru je nastupilo 13 ekipa, a natjecanja su počela u ranim poslijepodnevnim satima. Nakon odigranih susreta po grupama, u samu završnicu, među četiri, prošli su Brig (Grgić, Blajić, Gilić, Vlastelica, Kovačević), Galići, Marković/Ančić i Pupići.

 

U prvom polufinalu Brig je bio bolji od Galića rezultatom 3:1, dok je u narednom susretu finale izborila momčad Marković/Ančić koja je bila bolja od Pupića s uvjerljivih 5:0.

 

Uoči samog finala upriličen je dvoboj nježnijeg spola koji se pokazao punim pogotkom. Sjajna atmosfera izvukla je najbolje iz turjačkih dama, a na kraju su Bijele slavile protiv Crnih s 4:0.

 

Naslov najbolje momčadi ove je godine otišao Brigu koji je u finalnom susretu rezultatom 5:0 bio bolji od Markovića /Ančića, čime je osigurao slavu prezimenima koja su staja iza tog imena u narednih godinu dana.

 

Nije na odmet spomenuti kako je po završetku turnira na samom igralištu, o trošku organizatora, upriličena velika fešta koja je potrajala do dugo u noć.

 

Također, organizator se zahvaljuje svim sponzorima i svima koji su doprinijeli da se ovaj turnir održi, jer bez njih to ne bi bilo moguće.

 

Rezultati:

 

Polufinale:

Brig (Grgić, Blajić, Gilić, Vlastelica, Kovačević) - Galići 3:1

Marković/Ančić - Pupić 5:0

 

Finale:

Brig - Marković/Ančić 5:2

 

2013-06-10 222326

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Sve za prezime: Turjaci slave "Brig"