NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje'Nove snage triljskog kraja'
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje'Nove snage triljskog kraja'
Petak, 07 Lipanj 2013

miljenko maric

Izvor: Koalicija 'Nova snaga triljskog kraja'

Koalicija HSP-a, HDS-a, HRASTA te političkih partnera neovisne liste 'Nove snage triljskog kraja', HSU-a i HSLS-a uputila je priopćenje o stvaranju većine u Gradskom vijeću Grada Trilja. Priopćenje donosimo u cijelosti:

 

Poštovane birače i cijelu javnost želimo obavijestiti da smo nakon izbora i uspješnih razgovora na triljskoj političkoj sceni postigli koalicijski dogovor i sukladno našim predizbornim programima nudimo biračima i svim žiteljima jedan drugačiji model upravljanja gradom i gradskim proračunom.

 

Iskrena zahvala svim biračima koji su nam iskazali povjerenje i prepoznali čistoću srca, domoljublje i demokratsko nastojanje da se stanje u Trilju promjeni i poboljša. Zahvaljujemo i svima onima koji nisu glasovali za nas jer nam svima skupa treba biti bolje, jer nam djeca žive isto nebo i zemlju, zato trebamo zasukati rukave i raditi za zajedničko dobro sviju.

 

Pozivam Vas da u narednom razdoblju radimo zajedno na boljitku našeg grada Trilja u njegovom gospodarskom, kulturnom i komunalnom razvoju te da svojim zalaganjem, nesebičnošću i odricanjem pokažemo da se i Trilj i domovina vole drugačije. Dužni smo to napraviti zbog naših poginulih branitelja, nestalih i još ne pronađenih, zbog naše djece, zbog naših očeva i majki, baka i djedova i mladosti koja vapi za boljim svijetom.

 

Treba nam nova nada kako bi mogli zasnovati obitelj, raditi i početi stvarati nove živote, treba nam svima vjera u pravednost, dosljednost, nepotkupljivost, radišnost, demokratičnost, toleranciju, prihvaćanje i zajedništvo koje donosi dobre plodove.

 

Zbog svega toga i zbog ukazanog povjerenja birača, a sa većinom (8 mandata) u gradskom vijeću grada Trilja radit ćemo više i bolje. Mi Vas iznevjerit nećemo! Mi smo tu radi Vas, očekujemo Vaše sudjelovanje i pomoć u narednom razdoblju kako bi nam svima bilo bolje. Zbog ukazanog povjerenja moramo biti dobri i konstruktivni u provođenju odluka gradskog vijeća što se dokazuje služenjem svim stanovnicima grada Trilja, svima što su izašli na izbore (4209), tako i onima koji nisu izašli (3672), a naši su susjedi, prijatelji i rođaci koji također žele bolji i pravedniji život u našem i njihovom gradu Trilju.

 

Svoje osobne i stranačke probitke stavimo u drugi plan, a zajedničko dobro i boljitak sviju u prvi plan, tada rezultati sigurno neće izostati.

 

Miljenko Marić, prof. fil. i soc.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje'Nove snage triljskog kraja'