NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje sinjskog UHBDDR-a
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje sinjskog UHBDDR-a
Četvrtak, 06 Lipanj 2013

uhbddr

Izvor: UHBDDR, ogranak Sinj

 

UHBDDR kao nestranačka organizacija koja okuplja branitelje Domovinskog rata upućuje iskrene čestitke svim novoizabranim prestavnicima lokalnih jedinica Cetinskoga kraja. Raduje nas da su izbori prošli u skladu demokracije, a pobjedili su oni kojima su građani u ovom trenutku najviše vjerovali. Očekujemo da će posebno u svom radu i djelovanju izabrani načelnici i gradonačelnici općina i gradova u naredne četri godine uložiti veliku želju, trud i napor i skupa sa svojim suradnicima Cetinski kraj učiniti mjestom ugodnijog života, što im istinski želimo.

Znamo da su mnoge lokalne jedinice u teškoj gospodarskoj krizi sa velikim brojem nezaposlenih. Problema je puno, vremena malo. Upravo zbog toga, ukoliko želimo zadržati mlade školovane ljude da nakon ulaska Hrvatske u EU ne krenu put, očekujemo suradnju svih političkih grupacija neovisno o ideologiji, u rješavanju nagomilanih problema, jer samo je to put izlaska iz krize.

U UHBDDR-u posebno želimo uputiti iskrene čestitke svim braniteljima Domovinskog rata koji su sudjelovali u izbornom natjecanju i izborili zastupljenost u Općinskim i Gradskim vjećima, sa čvrstom vjerom da će uspješno obavljti svoje dužnosti i biti na raspolaganju svim građanima.

U UHBDDR-u želimo da istinski nakon dobijene političke pobjede svi gradonačelnici i načelnici lokalnih jedinica nikad ne zaborave na svoj izborni program za koji su dobili povjerenje građana, nego da hrabro i odlučno krenu u njihovu realizaciju.

 

Sinj dana 6.lipanj 2013.

 

UHBDDR OGRANAK SINJ

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje sinjskog UHBDDR-a