NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Tomislava Budimira
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Tomislava Budimira
Utorak, 04 Lipanj 2013

hdz

Piše: Tomislav Budimir

 

Nakon završetka još jednog izbornog ciklusa ovim putem se zahvaljujem svim biračima koji su izrazili svoju volju. Posebno se zahvaljujem svima onima koji su mi pružili povjerenje.

Rezultati izbora su jasni, pobjednik je gospodin Glavan kojemu iskreno čestitam uz želju da u narednom vremenu ostvari svoja obećanja. Na tom putu imat će podršku Hrvatske demokratske zajednice u svim projektima koji će doprinijeti kvaliteti života u našem Sinju. Isto tako bit ćemo žestoki kritičari ukoliko interes naših sugrađana bude zanemaren. Jasno je kako je vrijeme pred nama puno izazova koji se trebaju savladati. Zato nam nije potrebno prizemno politikanstvo koje bi naš Sinj još jače vuklo prema dnu. Zbog toga ćemo kao jaka snaga u Gradskom vijeću svojim prijedlozima nastojati pomagati našem gradu kako bi se u njemu ostvarili pozitivni pomaci koji će naše sugrađane učiniti sretnijima.

Želimo Sinj u kojem će se jasno odrediti ciljevi kojima se treba težiti, kao i metode po kojima će se to ostvariti. U tom smislu ne želimo jalovo kritizerstvo i bježanje od odgovornosti. Birači su nam dali veliko povjerenje koje ne smijemo i ne ćemo iznevjeriti.

Ovim putem želim se zahvaliti i našim koalicijskim partnerima s kojima sam surađivao u prethodnom vremenu i koje i dalje vidim u zajedničkom djelovanju za dobrobit našeg Sinja.

 

S poštovanjem,

 

Tomislav Budimir, prof.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Tomislava Budimira