NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje OO HDZ-a Otok
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje OO HDZ-a Otok
Utorak, 21 Svibanj 2013

JelenaErceg

Izvor: OO HDZ-a Otok

 

Dragi naši sumještani Općine Otok, poštovani glasači koji ste izašli ili ćete izići na izbore, dragi simpatizeri i stranački pripadnici VELIKO VAM HVALA na tome što se odazvali na ove Lokalne izbore a ujedno ste Velikom većinom podržali našeg kandidata za općinskog načelnika gosp. Branka Samardžića i to sa (1360 Vaših glasova ili 46.85% glasova).

 

Veliko Hvala na već izabranim članovima Općinskog vijeća općine Otok jer ste nam Vi dali podršku za OSAM mandata i apsolutnu većinu u radu općinskog vijeća ( 1 382 glasa ili 46.63 %) .Ovaj rezultat je vaša volja, tako ste nas obvezali da služimo Vama i time ste dali potvrdu našem radu za opće dobro.To nam je još veća obveza da u novom sazivu općinskog vijeća nastavimo sa našim projektima.

 

Ova pobjeda nam daje za pravo da Vas pozovemo da se još više odazovete na glasovanje i sa većom podrškom date glas našem kandidatu za općinskog načelnika, Branku Samardžiću. Rad i sklad općinskog vijeća ovisi o ovim rezultatima kao i o rezultatima na županijskom nivou i zbog toga dajte glas kandidatu HDZ koji će uspješno raditi u našoj općini a time imati otvorena vrata u županiji gdje će biti župan iz redova HDZ.

 

Općina Otok je na ovim prostorima primjer uspješnog rada, transparentnosti svojih podataka (GONG nas je svrstao među najbolje općine i gradove u RH), sve obveze na vrijeme izvršavamo, nemamo dugova i ne favoriziramo nikog po bilo kojoj osnovi. Redovito smo kontrolirani od nadležnih službi RH i nikada nismo imali primjedbi. Svi transferi iz općinskog proračuna prema općinskim korisnicima su redoviti i u punom iznosu. Općinski načelnik i njegov zamjenik provode odluke općinskog vijeća na dobrobit svih nas.U općini Otok nema i ne smije biti nečasnih radnji.

 

Uvijek zahvalni prema svim našim mještanima OO HDZ-a Općine Otok.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje OO HDZ-a Otok