NASLOVNICA TEME Priopćenje otočkog HDZ-a
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje otočkog HDZ-a
Utorak, 04 Lipanj 2013

hdz otok01

Izvor: OO HDZ Općine Otok

 

Dragi naši sumještani, poštovani članovi i simpatizeri, poštovani glasači i svi ljudi dobre volje – HDZ općine Otok Vam od srca zahvaljuje na iskazanoj podršci.

Još više Vas cijenimo zato što ste prepoznali svjetlo i odabrali čast, čestitost, kulturu i znanje. Nastavljamo koračati sigurno, uspravno i odgovorno jer ste nam Vi dali pobjedu iz koje proizlazi apsolutna većina od osam mandata u općinskom vijeću i potvrdili ste mandat načelniku iz redova Hrvatske demokratske zajednice. HDZ-ovi vijećnici i HDZ-ov načelnik Branko Samardžić, zahvaljuju na prepoznatim različitostima i na potpori za još ustrajniji rad i ostvarivanje rezultata da nam općina Otok bude još bolja.

Jednostavno mi smo bolji i mi smo ti koji će započeto dovršiti, novo planirati i ostvariti boljitak za sve Vas.

Viteški smo se ponašali u ovoj izbornoj kampanji, i viteški smo izašli kao pobjednici. Ponosno i razumno pozdravljamo i protivničku stranu ali ipak su trebali biti dostojanstveniji takmaci u odigranoj utakmici "lokalni izbori".

Mi imamo svoj put i imamo Vas, prema kojima osjećamo poštovanje i odgovornost. Na tom putu će se ostvarivati samo realne i moguće stvari povezane sa uspjehom i boljitkom, a nikako bajke i klipovi o apstraktnom i "vodi".

Općina u okvirima svog proračuna može funkcionirati da redovito i u potpunosti izvršava svoje proračunske aktivnosti, a da ukupni infrastrukturni dio podigne i na višu razinu.

Hrvatska demokratska zajednica je pokretačka snaga od prvih dana osnivanja općine i kao takva je ostvarila svekoliki preporod naših naselja te se obvezujemo da će takav ravnomjeran razvoj potrajati i dalje.

Obvezu imamo, odgovornost se podrazumijeva, Vaša očekivanja ćemo ostvariti.Veliko Vam

hvala na 1 638 glasova za načelnika Branka Samardžića, glasova koji su naša pokretačka snaga i međusobno povjerenje.

 

S vama i za Vas, zahvaljuje Vaš načelnik općine Otok Branko Samardžić. Hvala svima za izbornu pobjedu i od strane svih kandidata sa liste Hrvatske demokratske zajednice i izabranih općinskih vijećnika.

 

OO HDZ OPĆINE OTOK.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Priopćenje otočkog HDZ-a