NASLOVNICA TEME Izabrane najljepše sinjske okućnice
Ispis E-mail Facebook
Izabrane najljepše sinjske okućnice
Srijeda, 29 Svibanj 2013

okucnica romac1

Autor: Marija Maroš

U okviru akcije 'Volim Hrvatsku, volim Grad Sinj', Turistička zajednica Grada Sinja u suradnji sa Javnim komunalnim poduzećem Vodovodom i Čistoćom i Hit radijem i ove je godine pokrenula Natječaj za izbor najljepše okućnice grada Sinja. U konkurenciji od sedam prijavljenih okućnica za najljepšu je odabrana okućnica Marija Romca iz Glavica.

 

Četveročlana komisija u sastavu Jelena Bilić (TZ Sinj), Ćiro Poljak (Vodovod i čistoća), Ivana Župić (Poljoprivredno-savjetodavana služba Grada Sinja) i Marija Maroš (Hit radio i portal Ferata), danas je obišla kandidate i ocijenila njihove okućnice. Titulu najbolje okućnice grada Sinja za 2013. godinu osvojila je okućnica Marija Romca iz Glavica.

 

okucnica romac1

 

okucnica romac2

 

 

Drugo mjesto pripalo je okućnici Dunje Varenine iz Sinja.

 

okucnica varenina1

 

okucnica varenina2

 

 

Trećeplasirana okućnica grada Sinja za 2013. godinu je okućnica Ivana Domazeta.

 

okucnica domazet1

 

okucnica domazet2

 

 

Turistička zajednica pobjednicima ovogodišnjeg natječaja osigurala je vrijedne nagrade, i to poklon bonove tvrtke Hipodrom d.o.o. Tako će vlasnik najljepše okućnice dobiti poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna, vlasnici drugoplasirane okućnice pripada poklon bon u vrijednosti od 700 kuna, a vlasniku trećeplasirane okućnice pripast će poklon bon u iznosu od 500 kuna. Osim ovih nagrada, tvrtka Hipodrom d.o.o. pobjednike natječaja nagradit će sadnicama.

 

Svečano proglašenje pobjednika i uručenje nagrada upriličit će se kroz slijedeći tjedan, a o točnom terminu izvijest ćemo naknadno.

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Izabrane najljepše sinjske okućnice