NASLOVNICA TEME U CK prikupljeno 8500 potpisa
Ispis E-mail Facebook
U CK prikupljeno 8500 potpisa
Srijeda, 29 Svibanj 2013

peticija brak1

Izvor: Koordinacija Cetinskog kraja 'U ime obitelji'

 

Poštovani,

 

Želimo izvijestiti pučanstvo Cetinskog kraja da peticija za referendum 'U ime obitelji' je završila prikupljanje potpisa 26.svibnja 2013.g. u 24 sata (Nedjelja).


Na području Cetinskog kraja (bez Vrlike) u razdoblju od 12.5. - 26.5.2013.g. prikupljeno je 8500 potpisa građana, a u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji 100 000 potpisa građana koji žele da u Ustav Republike Hrvatske uđe zakon da je Brak = muškac + žena i ništa više.

 

Kao što znate peticija je se skupljala na području cijele Republike Hrvatske i rezultati će biti poznati u toku današnjeg dana ili najdalje sutra, 30. 5. 2013.g. (Četvrtak) na blagdan Tjelova.

 

Ne želimo špekulirati ali mislimo što se tiče raspisivanja referenduma od strane Vlade Republike Hrvatske, a po pitanju skupljnog broja potpisa neće biti problema jer se dovoljan broj imao već prije završetka peticije. Također Vas pozivamo da ne slušate političke priče i poentiranja raznih stranaka na račun referendumskog pitanja i same prikupljene peticije, jer su zakoni Republike Hrvatske jasni, a najjasniji od svih je volja većine Hrvatskog naroda. Zato Vas pozivamo da izađete na referendum i pokažete volju Hrvatskog puka te zaokružite DA na listiću uz referendumsko pitanje koje će glasiti kao i na dnu ovog teksta.

 

Ovim putem zahvaljujemo svim volonterima, udrugama, molitvenim zajednicama, našim lokalnim medijima koji su revno pratili naš rad i svim ostalim koji su odvajali svoje vrijeme, novac ili na bilo koji način pomogli pri skupljanju peticije, pa i onim koji su to učinili nesvjesno. Također znajte da niste bespotrebno potrošili svoje dragocjeno vrijeme jer će iz ove sjetve biti plodova, još jedno veliko HVALA!

 

Referendumsko pitanje glasi: 'Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?'

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME U CK prikupljeno 8500 potpisa