NASLOVNICA TEME Radionica 'Žene i poduzetništvo'
Ispis E-mail Facebook
Radionica 'Žene i poduzetništvo'
Utorak, 28 Svibanj 2013

zene poduzetnistvo

Autor: Marija Maroš  Foto: Ante Botić

Povodom izrade Akcijskog plana za promicanje i unapređenje uloge i statusa žena u ruralnom području, u sinjskoj Gradskoj vijećnici danas je održana radionica na temu 'Žene i poduzetništvo'. Radionicu su organizirali Ministarstvo poljoprivrede, Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske i Poduzetnički centar Sinj. Direktorica Poduzetničkog centra Sinj Ana Barać istaknula je kako je zadovoljna što se radionici odazvlao 40-ak žena s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

'Mislim da su sve zadovoljne. Komentirale su dosta toga što je u prijedlozima strategije ovog Akcijskog plana. I same su dale dosta naputaka što bi se trebalo uvesti. Nadam se da će sve ono što su one navele i što žele biti navedeno. Dogovorili smo se da se održi još jedna radionica isključivo za ono što njih zanima', naglasila je Ana Barać te dodala kako se ovakvim radionicama želi postići ravnomjeran razvoj Republike Hrvatske.

 

'Želi se čuti glas žena koje žive na ruralnom području, što njima treba, koji su im problemi i što bi po tom pitanju država trebala učiniti i osigurati kako bi im olakšala zaradu novca. Problemi uglavnom nisu isti u svim županijama, ali sve su se našle u nekakvim zajedničkim ciljevima, kako bi se sve zajednički moglo poboljšati.'

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Radionica 'Žene i poduzetništvo'