NASLOVNICA TEME Vrijedna donacija sinjskom rodilištu
Ispis E-mail Facebook
Vrijedna donacija sinjskom rodilištu
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013

P1140202

Autor: Ante Botić   Foto: Mišo Gulić

Ginekološko-opstetričkoj službi Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, ispostavi Sinj danas je uručena vrijedna donacija. Humanitarna Zaklada za djecu Hrvatske donirala je UZV aparat vrijedan 400 tisuća kuna.Na prigodnoj svečanosti u predvorju rodilišta u ime predsjednice Zaklade Ankice Tuđman, ultrazvučni aparat predala je ginekološkoj službi sinjskog Doma zdravlja ravnateljica Zaklade Marija Boras, koja je  s dr. Ankom Danolić predstavila ovu vrijednu donaciju okupljenim zdravstvenim djelatnicima, predstavnicima civilnih udruga i medija.

 

U ime domaćina, riječi zahvale na vrijednoj donaciji uputio je voditelj ispostave sinjskog rodilišta dr. Ivan Nasić.

 

'Ovaj UZV aparat je zaista od velike važnosti za daljnje usluge koje će se pružati u našim ambulantama, odnosno rodilištu što će omogućiti kudikamo kvalitetnije preglede trudnica. Suradnja sa Zakladom počela je prije osam mjeseci, što je u konačnici dovelo do ove vrijedne donacije', kazao je dr. Nasić, koji je uputio zahvalu svima koji su do sada na bilo koji način pripomogli u opremanju rodilišta kako bi ono ponovno bilo u funkciji nakon što je određeno vrijeme bili zatvoreno.

 

Dr. Nasić uručio je ravnateljici Zaklade Mariji Borac prigodni poklon s motivom Sinjske alke. U ime ravnatelja Doma zdravlja Županije splitsko-dalmatinske riječima zahvale donatorima se obratila glavna medicinska sestra Gordana Ivković.

 

Predajući UZV aparat sinjskom rodilištu ravnateljica humanitarne Zaklade za djecu Hrvatske Marija Boras je kazala kako je iznimno počašćena što može prenijeti pozdrave predsjednice zaklade gospođe Ankice Tuđman, te u njeno ime simbolično predati ovu vrijednu donaciju.

 

'Ove godine najvrijednije donacije Zaklada je uručila bolnici u Zaboku i sinjskom rodilištu', kazala je Marija Boras koja je istaknula kako su uz sve one samozatajne donatore zaklade vrijednu financijsku pripomoć dobili od Tomislava Krsnika i njegove tvrtke Medikom.

 

P1140199

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Vrijedna donacija sinjskom rodilištu