NASLOVNICA TEME Dinko Bošnjak komentira pobjedu
Ispis E-mail Facebook
Dinko Bošnjak komentira pobjedu
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013

dinko bosnjak

Autor: Marija Maroš

Kandidat HDZ-a Dinko Bošnjak, koji dužnost načelnika Općine Hrvace obnaša od 1993. godine, na čelu Općine ostat će i iduće četiri godine. Na jučerašnjim izborima osvojio je ukupno 69,56% glasova te je jedini kandidat na području Cetinskog kraja koji je pobjedu osigurao već u prvom izbornom krugu.

U izjavi za naš portal Dinko Bošnjak je istaknuo kako neće razočarati svoje birače.

 

'Bio sam oprezan jer se nikad ne zna, svaki izbori su neizvjesni. Koristim priliku da se zahvalim svim svojim biračima koji su mi dali potporu, vjerujem da ih neću iznevjeriti kao ni do sada, u prethodnih 20 godina.'

 

Bošnjak je dodao kako će u novom četverogodišnjem mandatu nastaviti sa već započetim projektima.

 

'Mislim da je bitno da imamo kontinuitet. Dobili smo apsolutnu vlast u Vijeću tako da ćemo nastavitsa ovim projektima koje smo već započeli – izgradnja sportske dvorane, već smo pripremili projektnu dokumentaciju za kanalizaciju, novoidejni projekat za pročistač. Osim toga, ove godine raspisan je natječaj za drugu fazu Industrijske zone 'Vukove stine', tako da bi kroz iduću godinu i taj projekat priveli kraju. Pored toga, imamo i završetak uređenja groblja u svim mjesnim odborima te izgradnja dviju mrtvačnica. To su glavni projekti koji su bitni za razvoj Hrvaca, a uz to imamo i nekoliko strateških projekata, kao što je izgradnja 110-kilovoltne trafostanice na Perući. Očekujemo da će za mjesec dana ići natječaj, tako da će kroz iduću godinu i trafostanica biti završena', zaključio je Bošnjak.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Dinko Bošnjak komentira pobjedu