NASLOVNICA TEME Peticiju potpisalo 4500 građana
Ispis E-mail Facebook
Peticiju potpisalo 4500 građana
Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013

peticija brak1

Izvor: Koordinacija Cetinskog kraja 'U ime obitelji'

I dalje je u tijeku potpisivanje peticije za referendum 'U ime obitelji'. Na području Cetinskog kraja peticiju je do danas potpisalo preko 4500 građana.

Kao što je poznato, potpisivanje peticije provodi se od 12.5.2013.godine do 26.5.2013. godine na području cijele Republike Hrvatske.
Mole se građani Cetinskog kraja da pristupe i potpišu istoimenu peticiju te da izraze volju većine hrvatskog puka i time zaštite instituciju braka između muškarca i žene kao jedinu moguću. Zahvaljujemo svim volonterima, civilnim udrugama i molitvenim zajednicama koje sudjeluju u prikupljanju potpisa te pozivamo i druge da se uključe, a posebno braniteljske udruge s područja Cetinskog kraja koje su okosnica i simbol stvaranja slobodne RH.
Smatramo da je odaziv i atmosfera oko same peticije jako dobra i pozitivna. Svi zainteresirani za volontiranje u prikupljanju potpisa mogu se javiti koordinaciji 'U ime obitelji' za Cetinski kraj na broj mobitela 098 177 7506 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Peticiju potpisalo 4500 građana