NASLOVNICA TEME Prelas: Glavan obmanjuje javnost
Ispis E-mail Facebook
Prelas: Glavan obmanjuje javnost
Petak, 17 Svibanj 2013

sdp placeni clanak

Piše: Željko Prelas, kandidat za gradonačelnika Sinja

Kandidat za gradonačelnika Ivica Glavan uporno obmanjuje građane Sinja oko vojarne Ivaniša Nelipića, kako je to uostalom radio i na dužnosti gradonačelnika.Sinj je od Vlade dobio vojarnu za "smještaj gradske uprave, osnovne škole, glazbene škole u Sinju, gradske sportske dvorane te za potrebe pojedinih ministarstava za smještaj svojih službi", kako je to navedeno u odluci Vlade i ugovoru između Grada i AUDIO.

 

Svaka druga namjena dovela bi do raskida ugovora na štetu Sinja i Vlada bi vojarnu uzela natrag. To je Ivici Glavanu poznato, ali javnim priznanjem bi priznao i vlastiti promašaj. Po Glavanovim obećanjima u vojarni je već trebao egzistirati regionalni starački dom s preko 250 zaposlenih. Gdje su? Traže povećalom novozaposlene na Kukuzovcu!?

 

Ako mi građani Sinja daju povjerenje, u što vjerujem, u vojarni ćemo izgraditi druge sadržaje, na toj lokaciji puno primjerenije od staračkog doma. Ali ćemo, slijedeći odredbe darovnog ugovora kojega je potpisao upravo Glavan, prije bilo kojeg poteza zatražiti od Vlade suglasnost za izmjenu namjene.

 

Slažem se s kandidatom Glavanom da Sinj nema vremena za učenje i vježbanje početnika. On je najistaknutiji primjer takve prakse, sporog i lošeg učenja. Građani Sinja nisu slijepci. Pročitali su ga. U panici da neće uspjeti još jednom obmanuti građane praznim obećanjima, kojima se razbacivao prije 4 godine i kroz cijeli protekli mandat, Glavan je našao napadati mene osobno, moje ideje i moj program. Mene iza kojega stoje vrijedni ljudski i poslovni rezultati. Samo zato što se nesebično nudim sugrađanima da im služim svojim znanjem i sposobnostima. Kako bih onemogućio pojedince poput Glavana da ovom gradu i njegovim građanima nastavljaju raditi štetu.

 

Željko Prelas, nestranački kandidat SDP-HNS za gradonačelnika uz potporu Saveza za etičku i građansku Hrvatsku

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Prelas: Glavan obmanjuje javnost