NASLOVNICA TEME Umirovljenici u Crikvenici
Ispis E-mail Facebook
Umirovljenici u Crikvenici
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013

UMIROVLJENICI CRIKVENICA

Tekst i foto: Davor Grgat

Predstavnici Udruga Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske upanije, me?u kojima su bili i ?lanovi Udruge umirovljenika Sinj, bili su u dvodnevnom posjetu Crikvenici.Umirovljenici su posjetili ustanovu za pruanje fizikalne rehabilitacije, koja ima dugogodinju suradnju s udrugama umirovljenika iz cijele Hrvatske. U Crikvenici su 26-orici predsjednika i tajnika Matice umirovljenika Splitsko-dalmatinske upanije prezentirane usluge i sadraj koje specijalizirana ustanova za rehabilitaciju organa za kretanje i dinih organa moe ponuditi umirovljeni?koj populaciji.

 

Ispred Udruge umirovljenika Sinj u Crikvenici su bili g-?a Hilda Jadrijevi?, predsjednica, Marija Mu?alo, tajnica, te Vlado Vukasovi? i Ante Bulj, ?lanovi Udruge. umirovljenika Sinj.

 

Premda su dalmatinski predstavnici skoro maksimalno iskoristili slobodno vrijeme, te su ponijeli jako dobre i sadrajne poruke. Mnogi su se nadali kako ?e sat-dva iskoristili u razgledavanju samoga grada, vode?i su se onom narodnom poslovicom: 'Biti u Rimu a ne viditi Papu, kao da tamo niste ni bili'. No, i za to ?e biti prilika.

 

umir

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako elite komentirati ovaj ?lanak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Umirovljenici u Crikvenici