NASLOVNICA TEME Sinj: Druženje liječenih alkoholičara
Ispis E-mail Facebook
Sinj: Druženje liječenih alkoholičara
Četvrtak, 09 Svibanj 2013

6

Izvor: Klub liječenih alkoholičara 'Sinj'

Članovi Klubova liječenih alkoholičara 'Podravka' i 'Centar' iz Koprivnice, sa svojim predsjednicima Ivankom Đulom i Zlatkom Ivanušec, s terapeutima: dr. Maja Ivanac, Jasminka Dedi, dostručna djelatnica u KLA i Zlatkom Aleksovski terapeutom, proteklog vikenda, njih 50-ak su hodočastli u Međugorje, a potom posjetili članove KLA u Sinju.

Uz domaćine, dr. Vesnu Jurković Krolo i soc. rad. Tanju Radan, te predsjednikom KLA 'Sinj' Nikolu Kovačevića pridružili su im se i dr. Elena Ninčević Slugan, terapeut i predsjednik Aljoša Vuletić, predsjednik, te Mate Smolčić počasni predsjednik KLA 'Lučac-Manuš' iz Splita.Predvođeni sinjskim gvardijanom fra Petrom Klapežom za vrijeme trosatnog zadržavanja posjetili su i crkvu Čudotvorene Gospe Sinjske, odakle su ponijeli prekrasne dojmove, kojom prilikom su pojedinci čak ustvrdili: 'meni se Gospa nasmješila'. Tom prilikom gvardijan je gostima pokazao cijelo Svetište i time ostavio nezaboravan doživljaj u srcima štovatelja Gospe Sinjske. Ništa lošiji utisak nisu ponijeli ni prilikom razgledavanja Muzeja Cetinske krajine, u nazočnosti ljubazne Danijele Petričević. Ako se zna da su ovakvi susreti bivših ovisnika o alkoholu u našem gradu zaista rijetki, a posebice kada je riječ o posjeti tolikog broja članova i njihovog terapeutskog osoblja iz daleka, mislimo da je ovo odličan motiv za one koji trenutno razmišljaju piti ili ne piti, da bi im odluka u svakom slučaju poslije svega ovoga bila kloniti se alkohola na duže vrijeme, bolje reći - zauvijek.

Uostalom, izleti i povremena druženja, te razmjena mišljenja osnovni cilj i jesu da se što kvalitetnije i što duže održi apstinencija, a to je i ovom prilikom najbolji dokaz.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Sinj: Druženje liječenih alkoholičara