NASLOVNICA TEME Humanitarna akcija u Gali
Ispis E-mail Facebook
Humanitarna akcija u Gali
Petak, 03 Svibanj 2013

Fotografija0202

Autor: Marko Mravak, predsjednik MO Gala

Mještani Gale još jednom su pokazali veliko srce i svoju humanost na djelu. Nakon nekoliko humanitarnih akcija, gdje su svojim financijskim i materijalnim sredstvima pomagali svoje sumještane u nevolji, ovoga puta uključili su se u još jednu akciju.

Naime, naš sumještanin, hrvatski branitelj Dragan Jagnjić teško je bolestan. Dragan i njegovo dvoje malodobne djece i supruga žive od skromnih primanja koja on prima. Uz to nisu mu riješena statusna pitanja hrvatskog branitelja. Na inicijativu vrijednog župnika fra Ivana Norca Kljaje i predsjednika MO Gala Marka Mravka, prošlog vikenda prikupljala su se financijska sredstva za Draganovo liječenje. U ovoj humanitarnoj akciji prikupljeno je 20 tisuća kuna. No, to nije dovoljno, zato pozivamo sve one koji mogu da u granicama svojih mogućnost pomognu Draganu i njegovoj obitelji. Žiro-račun na koji se mogu uplatiti donacije otvoren je u Hrvatskoj poštanskoj banci, na Dragan Jagnjić, broj: 2390001-1070000029.

 

Ovom prigodom želio bih uputiti zahvalu Srečku Jagnjić, Marinki Jagnjić, Anđelku Jagnjić, Marku Brčić, Josipu Porobiji (Opa), Anti,Josipu i Drženu Brčić-Šušak, Petru Munivrani i Ivanu Vojkoviću (Ikiću) jer su ovi momci uvijek na raspolaganju kad je najteže u Gali te koji su ovom prigodom za našeg Dragana prikupljali sredstva po Gali.

 

Još jednom se zahvaljujemo od srca svim stanovnicima Gale i susjednih sela koji su se odazvali na naš poziv i akcije da pomognemo našim potrebitim sumještanima. Zahvaljujemo se Gradu Sinju, Općini Otok, Županiji, medijima i svim ljudima plemenita srca, na pomoći koju su također iskazali za pomoć obitelji Tomašević, Jagnjić i drugima. Posebno želimo zahvaliti našem dobrom župniku fra Ivanu Norcu Kljaji, na svemu što je pokrenuo u našoj župi po pitanju humanitarnog i ostalog rada.

 

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Humanitarna akcija u Gali