NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke bolje od Osječanki
Ispis E-mail Facebook
Odbojka: Sinjanke bolje od Osječanki
Nedjelja, 12 Svibanj 2013

sinj - agrotehnika 002

Autor: Mišo Gulić

Odbojkašice Sinja na domaćem su parketu uspjele svladati ekipu osječke Agrotehnike, iako ne na način kakvim su se nadali...
 
Sinjanke su u Osijeku u prvom kolu poražene rezultatom 3:1, zbog čega su uz imperativ pobjede imale i onaj o slavlju s barem jednakom razlikom, a s obzirom na to da se isto nije dogodilo, izgledi za Prvu B ligu sada su bitno umanjeni.
 
Konačnih 3:2 sinjske je odbojkašice i dalje ostavilo u kombinacijama za prelazak u viši rang natjecanja, samo što će u preostale dvije utakmice trebati biti nešto uvjerljivije, odnosno, po svemu sudeći trebat će upisati obje pobjede uz uvjet da njihove izravne konkurentice naprave neki krivi korak.
 
Ekipa Agrotehnike bolje je ušla u utakmicu, jakim servisima onemogućila je kvalitetan napad domaćih koje su dobar dio seta tražile igru, a kada su napokon došle do 20:21, napravile su nekoliko pogrešaka koje su ih koštale gubitka seta. 
 
Druga dva seta protekla su u potpunoj dominaciji Sinjanki (25:16, 25:19) pa se činilo da će četvrti set biti formalnost, no tako nisu mislile žilave gošće koje su odigrale vrlo kvalitetno, osobito u obrani, a u napadu su imale vrlo raspoloženu Ivanu Unukić koja je bila nerješiva enigma za naše igračice. 
 
Peti set uvjerljivo je otišao na stranu sinjskih odbojkašica (15:8), a s obzirom na dominaciju u tom dijelu igre, svakako treba žaliti što utakmica i ranije nije privedena kraju.
 
Do kraja kvalifikacija ostaju još dva kola, a nakon gostovanja u Vrbovcu koje je na rasporedu narednog vikenda, još ostaje i domaća utakmica protiv Poreča, koja bi se vrlo lako mogla pokazati i odlučujućom.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Odbojka: Sinjanke bolje od Osječanki