NASLOVNICA SPORT Grlu iz Bihaća 2. Kup 4. brigade
Ispis E-mail Facebook
Grlu iz Bihaća 2. Kup 4. brigade
Subota, 11 Svibanj 2013

trke

Autori: Mišo Gulić i Ante Botić

Na sinjskom hipodromu u subotu je održana prva ovogodišnja galopska priredba koja je nosila ime legendarne 4. gardijske brigade, naziva 2. Kup "Međunarodne galopske utrke - Kup 4. Gardijske brigade HV". U glavnoj utrci dana pobjedu je odnijelo grlo Over play iz Bihaća...
 
Središnja utrka dana bio je Kup 4. gardijske brigade HV-a koja se trčala u dužini od 1800 metara, a na kojoj su sudjelovali engleski punokrvni konji, 4 godine i stariji. Pobjeda je na kraju pripala grlu Over Play iz Bihaća s jahačem Zlatkom Omeragićem, dok je drugo mjesto osvojio Armagedon iz Zagreba, a treće Lansasta iz Vrlike.
 
Trku na 1600 metara, koja je nosila naziv Kup grada Sinja, u kojem su se natjecali konji stari tri godine, osvojilo je grlo Genesis, vlasništvo General Securityja iz Zagreba s jahačem Besimom Osmanovim. Drugi u cilju bio je Wiliam obitelji Masle iz Brnaza, a na trećem mjestu Poverelo, Paška Labrovića iz Glavica.
 
U utrci na 1400 metara, 13. Kup G.K. Vreba-Hrvace, natjecali su se engleski punokrvni konji, 4 godine i stariji. Pobjeda je na kraju pripala grlu Lovinac, vlasništvo Kristine Štefanac iz Zagreba s jahačem Cristianom Gnesiem. Drugi u cilju bio je Nazim, GK Vreba Hrvace, a treće mjesto u ovoj trci pripalo je grlu Toshiro, vlasništvo Vedrana Stipčevića iz Vrlike.  
 
Između galopskih utrka održan je kulturno umjetnički program na kojem su nastupili HKUD Peruća-Hrvace i Sinjske mažoretkinje. Pored sportskog i zabavnog programa posjetiteljima je u ponudi bila bogata gastronomska ponuda. Iako je  kiša malo ometala ovu priredbu, oko tisuću posjetitelja  moglo je vidjeti zanimljive trke prvog ovogodišnjeg galopskog vikenda u Sinju.
 
Organizatori priredbe bili su Hrvatski galopski savez i G.K Vreba Hrvace, dok je suorganizator bilo poduzeće Kamičak d.o.o.
 
trka2 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Grlu iz Bihaća 2. Kup 4. brigade