NASLOVNICA SPORT Junak domaćin Rudešu
Ispis E-mail Facebook
Junak domaćin Rudešu
Petak, 10 Svibanj 2013

junak - uni 2

Autor: Mišo Gulić

Nogometaši Junaka porazom od Lučkog već su se polako pomirili da od devete pozicije neće biti ništa, no njihov cilj je u preostala četiri kola napraviti maksimum i biti što bolje plasiran, za što su im tri boda protiv Rudeša imperativ...

Junak je u posljednjem kolu definitivno izgubio realne šanse za biti iznad postavljene crte koja jamči nastup u drugoligaškom društvu i naredne sezone, ali s obzirom na to da mnogi od bolje plasiranih klubova za sada imaju popriličnih i ne baš bezazlenih problema s pribavljanjem licence za Drugu ligu, onda je jasno da šanse ipak postoje.

Za održavanje nade ipak će i sam nešto trebati napraviti, jer ako i dođe do pomicanja crte prema dolje, a neće to biti previše, onda se vrlo atraktivnom čini i pozicija broj 11, koja bi se u konačnici vrlo lako mogla pokazati i dobitnom.

Rudeš u Sinj dolazi kao trećeplasirana momčad u prvenstvu, lišen bilo kakvih briga. Naime, za Prvu ligu se nisu ni prijavili, dok su brige oko opstanka u drugoligaškom društvu riješili među prvima i do kraja im ne preostaje ništa drugo doli uživati u nogometu.

Napadač Plavih Željko Malčić najavljuje maksimalan angažman u susretima koji dolaze, počevši od Rudeša: "Jasno nam je u kakvoj smo poziciji i da nemamo pravo na posrtaj, pogotovo na svom stadionu. Razgovarali smo međusobno u svlačionici i svi smo silno motivirani da Junaka ostavimo u Drugoj ligi. Trebamo do kraja uzeti sve što budemo mogli i uhvatiti što bolju poziciju, jer znamo da se kod nas ništa ne zna i da su promijene uvijek moguće."

"Rudeš je odlična momčad, što pokazuje i sam pogled na ljestvicu. Respektiramo ih, ali u Sinju nitko nije favorit i sigurno je da nećemo razočarati svojim pristupom te da ćemo naći put do pobjede", ističe Malčić.

Junak i Rudeš svoj će dvoboj u okviru 27. kola započeti u 17,30 sati na Gradskom stadionu u Sinju.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Junak domaćin Rudešu