NASLOVNICA SPORT Finale PH: Sinj - Nada
Ispis E-mail Facebook
Finale PH: Sinj - Nada
Petak, 10 Svibanj 2013

sinj ragbi

Tekst i foto: Pjerinko Dinarina-Šimić

U subotu 11. svibnja s početkom u 17.00 sati na SC „I. Poljak-Sokol i A. Alčić“  Sinj će biti domaćin prvog susreta finala prvenstva Prve hrvatske ragbi lige između RK Sinja i RK Nade iz Splita.
Za one koji ne prate ragbi ovo je možda iznenađenje no poznavaoci ovog sporta zasigurno će Vam reći da su finale izborile dvije trenutno najbolje Hrvatske ragbi ekipe. 
 
U godini u kojoj se slavi 35 godina od osnutka kluba ekipi trenera Ivice Dinarina-Šimića ne nedostaje motiva. Plasman u finale za Sinj je kruna desetogodišnjeg rada i ulaganja u školu ragbija iz koje su ponikli sadašnji prvotimci.
 
Sezonu 2012/2013 odradila  su 35. igrača, a kada se izdvoje nešto stariji i iskusniji Batarelo, Šolto i Mladina, dobijemo fascinantnih 21,6 godina prosječne starosti igrača.
 
Nadu, lidera ovih naših prostora ne treba posebno predstavljati, favorit su, ali time i veliki izazov za svaku ekipu, čak i onda kada djeluju umorno od  nastupa u regionalnoj i domaćoj ligi.
 
Na subotnjoj utakmici očekuje se veliki broj navijača i gostiju a RK Sinj se potrudio i pripremio da dočeka goste i gledatelje kako i priliči pravom domaćinu.
 
Za subotnju utakmicu vlada i veliki medijski interes, svoj dolazak najavili novinari više novinskih kuća ta dvije TV kuće a utakmica će se moći pratiti i uživo preko interneta.
 
Nadamo se da će i vremenski uvjeti biti dobri te Vas sve još jednom pozivamo na subotnju prvu utakmicu finala prvenstva Hrvatske u ragbiju. Ulaz slobodan.
 
Prvenstvo Hrvatske  - razigravanje za 7. mjesto u Sinju  ZADAR- LOKOMOTIVA
 
U  Sinju, 12. svibnja s početkom u 15:00 sati na igralištu SC “I.Poljak-Sokol I A.Alčić” , ragbijaši Zadra će kao domaćini odigrati susret  razigravanja za 7. mjesto u seniorskom PH protiv momčadi zagrebačke Lokomotive.
 
U nedjelju u Splitu Kadeti U-16 nastupaju na završnom turniru Prvenstva Hrvatske
 
Na završnom turniru  PH za kadete do 16 godina, u nedjelju 12. svibnja u Splitu s početkom u 15:00 sati, nastupit će tri momčadi: RK Lokomotiva Zagreb; RK Nada – Split  te RK Sinj iz Sinja
 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Finale PH: Sinj - Nada