NASLOVNICA SPORT Stiže Cedevita, motiva na pretek
Ispis E-mail Facebook
Stiže Cedevita, motiva na pretek
Utorak, 07 Svibanj 2013

st al rogic sut

Autor: Mišo Gulić 

Alkara u 12. kolu Lige za prvaka očekuje vjerojatno i najneugodniji protivnik, što je epitet koji je Cedevita potvrdila u prvom dvoboju kada je slavila ogromnih plus 60, međutim, u Sinju motiva ne fali...
 
Sinjska "tiha patnja" i dalje nema kraja, već 11 kola je prošlo, ali prve pobjede u Ligi za prvak i dalje nema, a vrlo je izgledno kako je neće biti niti nakon 12. kola, jer u goste im stiže Cedevita koja se iz utakmice u utakmicu diže u formi.
 
Još je Sinjanima u sjećanju utakmica iz Zagreba u kojoj su ostali smrznuti na minus 60, a razlog je to i zbog kojeg će, prema riječima trenera Damira Milačića, dati najbolje od sebe da pokažu kako je razlika između dvije momčadi ipak nešto manja:
 
"Mi u ovoj utakmici imamo nekoliko motiva. Prije svega želimo pokazati i sebi i drugima da vrijedimo više od ovog trenutnog skora, druga je stvar što igramo protiv velikog protivnika, treće da igramo pred našim navijačima kojima smo dužni i četvrto je onaj veliki poraz iz prve utakmice."
 
"Jasno, Cedevita je veliki protivnik i favorit u Sinju, ali naš je cilj što duže zadržati neki egal ili priključak. Smjer kojim želimo ići je drugi dio protiv Jollyja koji smo sjajno odradili, ali naravno da to neće biti lako, jer ovo je ipak druga priča i drugi protivnik", zaključio je Milačić.
 
Susret je također najavio i razigravač Roko Rogić koji je prošle sezone branio boje Alkara i koji, kako kaže, jedva čeka povratak u Sinj: "Trudim se na treninzima i dat ću sve od sebe. Zahvalan sam treneru što mi je pružio toliku minutažu. Da budem iskren, nisam se baš nadao. Znao sam da je Vlado ozlijeđen, nisam znao hoće li igrati, ali zahvaljujem se treneru što mi je podario 30 minuta u Sisku. U Sinju sam proveo prošlu godinu. Bilo mi je jako lijepo i jedva čekam da se vratim dolje Maliganima."
 
"Cijelu sezonu čekam i gledam kad je ta utakmica dolje da bude fešta. Žao mi je što nisu ostvarili nijednu pobjedu, ali eto, tako je ispalo. Navijači su im uvijek vjerni. Znam kad smo mi igrali da je navijanje bilo uvijek, bila pobjeda ili poraz. Kod njih mi se strašno dopalo da zaplješću i kad sjajan potez napravi protivnička ekipa. To me zadivilo i stvarno im svaka čast", kazao je Rogić ne štedeći komplimente na račun sinjskih navijača.
 
Susret Alkara i Cedevite na rasporedu je u srijedu u ŠSD Sinj s početkom u 20 sati.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Stiže Cedevita, motiva na pretek