NASLOVNICA SPORT Rezultati prvenstava škola u Poreču
Ispis E-mail Facebook
Rezultati prvenstava škola u Poreču
Četvrtak, 02 Svibanj 2013

os ivana lovrica - rukomet

Izvor: OŠ Ivana Lovrića i Marka Marulića

Proteklog vikenda u Poreču je u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava na kojem su nastupile i OŠ Ivana Lovrića te OŠ Marka Marulića... 
 
Natjecanje je održano u 11 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji, a na navedeno prvenstvo iz Sinja su se plasirale osnovne škole Ivana Lovrića (rukomet djevojčice, gimnastika dječaci) i Marka Marulića (odbojka djevojčice). U svakom sportu nastupilo je šest škola pobjednica natjecanja po regijama.
 
Rukometašice OŠ Ivana Lovrića osvojile su brončanu medalju, odnosno treće mjesto. Nakon prvog dijela natjecanja, koje se odvijalo u dvije grupe po tri ekipe, Sinjanke su se plasirale u polufinale osvojivši drugo mjesto u grupi. 
 
Sinjanke su pobijedile OŠ Luka iz Cerne  rezultatom 16:12, a izgubile od OŠ Đuro Ester iz Koprivnice sa 16:23. U polufinalu su potom izgubile od OŠ Ivana Mažuranića iz Novog Vinodolskog (19:23), da bi u utakmici za treće mjesto pobijedile OŠ Mate Lovraka iz Kutine sa 17:13. 
 
Sastav OŠ Ivan Lovrić (u zagradama je ukupan broj postignutih golova na prvenstvu): Mirna Golem, Gabriela Maras, Matea Pletikosić (43), Katarina Jukić (3), Hanna Matijašević (1), Ina Radonja, Mia Koprčina, Matea Mažurin (12), Zorana Pavić (1), Marija Poljak, Andrea Kalinić (8), Ana Bilokapić, Sara Pletikosić.
Trenerica: Ljiljana Borozan
 
Odbojkašice OŠ Marka Marulića osvojile su peto mjesto. Nakon prvog dijela natjecanja, koji se također odvijao u dvije grupe po tri ekipe, Sinjanke su zauzele posljednje mjesto u grupi. U utakmici za peto mjesto pobijedile su OŠ Vladimira Nazora iz Čakovca.
 
Gimnastičari OŠ Ivana Lovrića svoj su nastup zaključili na posljednjem šestom mjestu, no gledajuću ukupno na razini cijele Hrvatske, taj uspjeh je izuzetno velik i vrijedan.
 
os - ivana lovrica - gimnastika
 
os marka marulica
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Rezultati prvenstava škola u Poreču