NASLOVNICA SPORT Priopćenje RK Trilj Pršut Voštane
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje RK Trilj Pršut Voštane
Utorak, 30 Travanj 2013

trilj pv

Izvor: RK Trilj PV

Vezano uz prekid prvenstvenog susreta u kojem su snage odmjerili Trilj Pršut Voštane i Kamičak, iz triljskog drugoligaša stiglo je priopćenje za javnost koje donosimo u cijelosti...

 

 

 

RUKOMETNI KLUB

„TRILJ PRŠUT-VOŠTANE“

        T R I L J

-HIT RADIO SINJ

-FERATA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

Poštovani,

radi objektivnog i nedvosmislenog informiranja javnosti, a potaknuti informacijama i tekstom sa Vašeg cijenjenog Radia i Portala, igrači i uprava rukometnog kluba „Trilj Pršut-Voštane“ upućuju Priopćenje koje će te nadamo se objaviti  u cijelosti.

 

Utakmica 21. kola druge hrvatske rukometne lige, organizirana je kao i sve do sada po propisima Saveza.

Igrači obadviju ekipa na terenu i izvan njega ponašali su se dostojno športskih rivala i prijatelja. Događaji na parketu, rezultatski tijek, izmjena u vodstvu jedne pa druge ekipe , do nesportskog ponašanja trenera  i dvojice  igrača gostujuće ekipe u posljednjoj minuti utakmice, (protiv kojih je podnešena i disciplinska prijava, radi vrijeđanja i udaranja suca i delegata ove utakmice , ukazivali su na najbolju i najatraktivniju utakmicu odigranu dosada pred prepunim tribinama navijača jedne i druge ekipe.

Prekid utakmice izazvao je trener gostujuće ekipe „Kamičak“, Ivo Vukasović, koji je vjerojatno nezadovoljan odlukom suca , utrčao u teren, te se verbalno , zatim i fizički obračunao sa sucem zatim i delegatom ove utakmice.

O svemu navedenom postoje zapisnička izvješća službenih osoba i video snimci.

Rukometni klub „Trilj Pršut-Voštane“ svaku utakmicu „igra na pobjedu“,

nije niti će sudjelovati u nikakvim kombinacijama oko dogovaranja za bilo koji klub, a naša mlada ekipa (najmlađi u Ligi) rukomet doživljava kao šport i zabavu.

Još jednom žalimo što  nesportsko ponašanje jednog pojedinca (nije mu prvi put), baca ljagu na športski događaj u kojem naglašavamo korektan odnos svih drugih sudionika, igrača jedne i druge ekipe, sudaca, delegata i publike koje je do posljednje minute uživala u rukometnoj utakmici, a na kraju zgražala se na ponašanje gostujućeg trenera.

 

 

Igrači i Uprava

RK „Trilj Pršut-Voštane“

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Priopćenje RK Trilj Pršut Voštane