NASLOVNICA SPORT Rukomet: Prekinut susret u Trilju
Ispis E-mail Facebook
Rukomet: Prekinut susret u Trilju
Nedjelja, 28 Travanj 2013

kamiak

Autor: Mišo Gulić  

Subotnji rukometni susret Trilja Pršut Voštane i Kamička nažalost nije zapamćen po dobrim potezima i kvalitetnom odmjeravanju snaga, jer je prekid u 59. minuti bacio mrlju na sam događaj...
 
Kamičak je u tom susretu imao imperativ pobjede kako bi u posljednjem kolu na svom parketu u izravnom dvoboju sa Zadrom odlučio o prvaku Druge HRL-jug, dok je s druge strane Trilj bio lišen bilo kakve rezultatske važnosti.
 
U većem dijelu susreta igralo se prema očekivanjima, tvrdo i borbeno, na momente i prežestoko, što i ne čudi kada se zna koliko je rivalstvo dvaju rukometnih klubova. No, sve je to funkcioniralo do minutu prije kraja kada je susret prekinut.
 
Naime, u 59. minuti, pri vodstvu Trilja 22:21, je došlo do sveopćeg meteža na terenu, uz podosta "galame" na sudačku dvojku, zbog čega je susret naprosto morao biti prekinut, a tek u narednim danima bit će poznat i konačan sud.
 
Sudeći po razvoju događaja nema sumnje kako će Disciplinska komisija taj dvoboj registrirati u korist Trilja, što jasno Kamičak izbacuje iz svih kombinacija vezanih uz prolazak u viši rang natjecanja.
 
Dan nakon susreta trener Ivo Vukasović nije krio razočaranje nastalom situacijom, a za Hit radio je rekao: "Javnost je sve vidjela. I prije su mi svi govorili da zadnja utakmica u Sinju ne smije odlučivati o naslovu prvaka, što se na našu žalost pokazalo točnim. Sve ovo dogodilo se u režiji moćnika koji Kamičak nisu željeli u višoj ligi, odnosno htjeli su tamo vidjeti Zadar."
 
"Naši pokušaji proboja vidljivi su već treću godinu za redom, jedne moraju jedni, druge drugi, treće treći, a odraz je to i općenitog stanja hrvatskom sportu. Svojim igračima nemam što prigovoriti, oni su odigrali najbolju utakmicu u prvenstvu, ali vidjeli smo da se protiv nekih stvari ne može", kazao je Vukasović.
 
Trener Trilj PV-a Mario Dragušica nije se želio baviti samim prekidom, već priliku iskoristio da pohvali svoju mladu momčad: "Prekid ne želim komentirati jer to nije u mojoj domeni. Za njega moja momčad nije kriva, pa komentar toga prepuštam drugoj strani.  Što se tiče same utakmice, prosjek moje momčadi je 17,5 godina i iz tog razloga mi je drago što smo pobijedili, jer htjeli smo izići čista obraza."
 
 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Rukomet: Prekinut susret u Trilju