NASLOVNICA SPORT Odbojkašice slavile u kvalifikacijama
Ispis E-mail Facebook
Odbojkašice slavile u kvalifikacijama
Nedjelja, 28 Travanj 2013

zok sinj

Autor: Mišo Gulić  Foto: ŽOK Sinj

Sinjske odbojkašice su u drugom kolu kvalifikacija za Prvu B ligu uspjele slaviti na domaćem parketu protiv ekipe Vrbovca i na taj se način dodatno približiti prolasku u viši rang natjecanja...
 
Nakon poraza u Osijeku, Sinjanke su u drugom kolu ugostile ekipu iz Vrbovca koja se pokazala kao dobar protivnik, međutim, malo joj je to vrijedilo protiv raspoloženih domaćih koje su na kraju slavile uvjerljivu 3:0 pobjedu u setovima.
 
Uvodni set nije ponudio veća odvajanja, igralo se prilično izjednačeno, no nakon drugog tehničkog timeouta na servis staje Željka Krivo, nakon čega su gošće samo mogle promatrati kako Sinj bježi prema osvajanju prvog seta (25:19).
 
Slična situacija zbila se i u drugom setu, ponovno su se gošće držale u egalu dobar dio igre, ali kada je bilo najpotrebnije Sinjanke ubacuju u brzinu više i rutinirano slave rezultatom 25:20.
 
Treći set je ponudio malo više drame nego je to bio slučaj u prva dva. Naime, Vrbovec je bolje otvorio, prijetio da možda ne napravi i osjetniju prednost, ali tada na scenu stupaju Klara Dotur i Ana Jukić koje dižu tempo i odvode svoje suigračice do 25:23.
 
Drugo kolo kvalifikacija za 1. B ligu:
Sinj - Vrbovec 3:0 (25:19, 25:20, 25:23)
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Odbojkašice slavile u kvalifikacijama