NASLOVNICA SPORT Novosti iz sinjskog ženskog rukometa
Ispis E-mail Facebook
Novosti iz sinjskog ženskog rukometa
Nedjelja, 28 Travanj 2013

zrk sinj

Autor: Mišo Gulić  Foto: ŽRK Sinj

Dosta zanimljivosti vezano uz sinjski ženski rukomet dogodilo se tijekom ovog tjedna. Sinjanke su zaključile rukometno prvenstvo, tri prvotimke su dobile i poziv u juniorsku reprezentaciju, a O.Š. Ivana Lovrića otputovala je u Poreč na završnicu Prvenstva škola... 
U ranijem dijelu tjedna Sinjanke su odigrale zaostalu utakmicu Druge lige jug u gostima protiv Makarske, gdje su došle do pobjede od 24:27, dok su prvenstvo zaključile uvjerljivom pobjedom nad Zadrom u svojoj dvorani, rezultatom 37:23.
 
Iako su se naše djevojke nadale prvom mjestu i veći dio sezone boravile na toj poziciji, Vranjic se u završnici pokazao boljim i spretnijim te zasluženo stigao do naslova prvaka, a samim time i Prve lige, dok će Sinjanke u narednoj sezoni loviti povratak u najviši rang natjecanja.
 
Tri prvotimke dobile su i poziv za kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo, a riječ je o Mariji Budić, Martini Čović i Silviji Masnić, što je još u nizu dokaza sjajnog rada u Rukometnom klubu Sinj.
 
Također, vrijedi spomenuti da su rukometašice Osnovne škole Ivana Lovrića otputovale u Poreč na završnicu Prvenstva škola, a koliko je to velik uspjeh, dovoljno će reći podatak da se na turniru nalazi tek šest ekipa iz cijele Hrvatske.
 
Svoje mjesto na završnici Sinjanke su zaslužile osvajanjem Regionalnog prvenstva, a njihove protivnice u grupi su Koprivničanke i djevojke iz Cerne kod Vinkovaca.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Novosti iz sinjskog ženskog rukometa