NASLOVNICA SPORT U nedjelju 16. Sinjski polumaraton
Ispis E-mail Facebook
U nedjelju 16. Sinjski polumaraton
Petak, 26 Travanj 2013

atletiari

Autor: Mišo Gulić

U okviru tradicionalnog 16. Sinjskog polumaratona i utrke građana na pet kilometara, cestama kroz Cetinski kraj u nedjelju će trčati preko 160 atletičara, čime će ujedno biti srušen i rekord po broju natjecatelja...
 
Sinjski polumaraton ujedno će biti i pojedinačno prvenstvo Hrvatske, dok će također biti bodovan i za Hrvatsku cestovnu ligu i Kup. Također, već tradicionalno bit će organizirana i utrka građana na pet kilometara.
 
Atletičari će sa starta u Glavičkoj ulici krenuti u 9,30 sati, nakon čega će kroz Gornje Glavice, Han, Galu, Otok i Kerep ponovno doći do početne točke, a prema najavama organizatora prvog od njih može se očekivati već nakon nešto više od sat vremena.
 
Od istaknutijih hrvatskih atletičara nastupit će Barbara Belušić, Marija Vrajić, Goran Grdenić, Dražen Dinjar, Zoran Žilić te niz drugih sjajnih atletičara iz Srbije, BiH, Slovenije i Mađarske.
 
Vrijedi spomenuti kako rekord staze drži Đuro Kodžo koji je trasu kroz Cetinsku krajinu istrčao za 1:06,31 sati, a prošlogodišnji pobjednici bili su Lisa Stublić i Zoran Žilić.
 
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT U nedjelju 16. Sinjski polumaraton