NASLOVNICA SPORT Susjedska bitka Junaka i Dugopolja
Ispis E-mail Facebook
Susjedska bitka Junaka i Dugopolja
Petak, 26 Travanj 2013

nog121211jeb samardzic

Autor: Mišo Gulić   Foto: Jerko Blajić

Junak će u 25. kolu na Gradskom stadionu u Sinju ugostiti Dugopolje koje je lišeno briga oko opstanka, a ujedno je to veliki lokalni derbi koji i jednima i drugima često znači više od samih bodova...

Poraz od HAŠK-a u Zagrebu umnogome je poremetio računicu sinjskim Plavima vezano uz drugoligaški opstanak, no nada još uvijek nije iščezla, pa se sada utakmica protiv Dugopolja uistinu nameće kao posljednja šansa i slamka spasa za koju se vrijedi uhvatiti.

Dvoboji Junaka i Dugopolja oduvijek su privlačili velik broj gledatelja, što i ne čudi kada se u obzir uzme uvijek prisutni susjedski naboj, a prema svim najavama isto se očekuje i u subotu.

U momčadi Junaka više nema Dražena Vukovića, napadača koji se vratio u Kanadu, odakle je i došao s ciljem da igra kako bi ostao u optimalnoj formi i spreman dočekao početak tamošnjeg prvenstva. Isto tako, bila je to obostrana korist, koliko važna i značajna, pokazat će kola slijede.

Svjesni su Plavi kako su potrošili apsolutno sve kredite, barem što se tiče gubljenja neplaniranih bodova, a ispred njih utakmicu je najavio Ivan Samardžić, jedan od igrača koji su proljetnom formom na sebe skrenuli podosta pozornosti:

"Normalno da tražimo isključivo pobjedu, jer treba nadoknaditi one bodove koje smo izgubili u Zagrebu, gdje opet dijelom nismo imali ni sreće u onom prvom dijelu, ali što je tu je, idemo se boriti do kraja."

"Mi još uvijek vjerujemo da možemo izboriti opstanak, nećemo se predati dok god postoje bilo kakve šanse. Vidimo kako još mnogo toga nije jasno u prvenstcu i na nama je da izvučemo maksimum iz trenutne situacije te da pokušamo osvojiti, ako već ne deveto, ona najviše mjesto koje možemo", naglasio je 20-godišnji bočni Plavih.

Samardžić je za svoje dobre proljetne predstave "krivca" našao u svojim suigračima, pritom posebno naglasivši veliko zajedništvo koje vlada u svlačionici: "Vjerujem kako mogu davati još više, ali moje igre su rezultat igre cijele momčadi, jer doslovno ginemo jedan za drugoga, neovisno je li riječ o treningu ili o utakmici.

Dvoboj Junaka i Dugopolja zakazan je za subotu, u 16,30 sati, na Gradskom stadionu u Sinju.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Susjedska bitka Junaka i Dugopolja