NASLOVNICA SPORT Matić pozvan u U19 reprezentaciju
Ispis E-mail Facebook
Matić pozvan u U19 reprezentaciju
Srijeda, 24 Travanj 2013

mati

Autor: Mišo Gulić

Odlični nastupi Bernarda Matića za prvu momčad Junaka nisu prošli nezapaženo niti kod Dinka Jeličića, izbornika U19 hrvatske nogometne reprezentacije, koji ga je odlučio pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Češke.
 
Nakon što je prošle godine poziv pod nacionalni stijeg u kadetskom uzrastu zaradio Ivan Mastelić, novi poziv adresiran na Junak danas je stigao za Bernarda Matića koji će boje Hrvatske braniti u selekciji U19.
 
Juniorskom izabranom vrstom ravna Dinko Jeličić, donedavni trener drugoligaša Radnik Legee, stoga poziv Matiću niti ne čudi s obzirom na to da se i sam u više navrata mogao uvjeriti u kvalitete mladog Sinjanina.
 
Matić se ove sezone u potpunosti afirmirao, a svoje mjesto u momčadi, opći je stav, zaslužio je bez obzira na zaštićeno godište. Napredak se posebno osjetio u drugom dijelu sezone u kojem je 18-godišnji Matić imponirao smirenošću i zrelim rješenjima, bilo na poziciji stopera ili pak zadnjeg veznog.
 
Okupljanje reprezentacije zakazano je u subotu, 27. travnja, no Matić je prije puta za Zagreb odigrati vrlo važnu prvenstvenu utakmicu protiv Dugopolja.
 
Već dan poslije reprezentacija putuje u Češku gdje će odigrati dvije utakmice u okviru priprema za Elitnu kvalifikacijsku rundu za Europsko prvenstvo.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Matić pozvan u U19 reprezentaciju