NASLOVNICA SPORT Alkar gost na "sinjskim" Gripama
Ispis E-mail Facebook
Alkar gost na "sinjskim" Gripama
Utorak, 23 Travanj 2013

0000000000422457

Autor: Mišo Gulić    Foto: Bruno Karadža (Sportnet.hr)

Alkar je bez pobjede na kontu zaključio prvu polovicu natjecanja u okviru Lige za prvaka, no već u srijedu očekuje ga gostovanje u Splitu, što igrači vide kao priliku da se pomaknu s nule.

Sinjani su zasigurno više očekivali od onog što su dobili u Ligi za prvaka, barem u dosadašnjem dijelu prvenstva, stoga se na gostovanje u Splitu gleda kao na priliku za prvu pobjedu.

Alkar je u tri susreta od njih sedam bio ravnopravan protivnik sve do završnih sekunda; protiv Kvarnera je imao tri koša prednosti u posljednjoj minuti, protiv Zadra čak sedam, dok je vrlo blizu slavlja bio i u Trnskom. Ipak, rubrika pobjede i dalje se nalazi na nuli.

Ritam srijeda - subota pokazao se kao prevelik izazov za Alkare, ozljede i umor su učinili svoje, što i ne čudi s obzirom na prilično iskusan igrači kadar, ali gostovanje u Splitu Sinjanima je gotovo kao i domaći teren, jer i ovaj put velik broj Maligana pohodit će Gripe, vjerujući da njihovi ljubimci mogu do slavlja nad Žutima.

Optimističan uoči ogleda sa Splitom bio je Luka Žitko koji smatra da pogled na ljestvicu ne odražava pravo stanje stvari te da je to moglo i trebalo biti puno oku ugodnije: "Realno, u dosadašnjem dijelu Lige za prvaka nismo baš imali puno sreće, jer po svemu smo mogli imati barem dvije pobjede, ali što je tu je, sada treba ići dalje i dokazati da vrijedimo više."

"Split se također nalazi u jednom kontra ritmu, favoriti jesu, ali nisu nepobjedivi, što je pokazao i Kvarner. Znamo da će nas na Gripama bodriti velik broj naših navijača i ne treba se iznenaditi ako upišemo pobjedu, jer igramo bolje nego to rezultat pokazuje", naglasio je Žitko.

Split i Alkar će u okviru osmog kola Lige za prvaka svoj susret na Gripama početi u 18,30 sati.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Alkar gost na "sinjskim" Gripama