NASLOVNICA SPORT Osvrt na kuglačku sezonu
Ispis E-mail Facebook
Osvrt na kuglačku sezonu
Ponedjeljak, 22 Travanj 2013

kuglanje

Autor: Ivica Lišnić

Osvrt na nastup Bojovnika iz Trilja te Sinja u netom završenoj sezoni 2012/13 Druge hrvatske  kuglačke lige jug. 
 
Četvrto mjesto kuglača Bojovnika iz Trilja, odnosno osmo mjesto KK "SINJ" su treba priznati realan plasman. Iako su Triljani u posljednjem kolu eventualnom pobjedom protiv direktnog konkurenta KK "Vrlika" imali priliku osvojiti drugo mjesto.
 
Nažalost, porazom od samo četiri čunja razlike na gostovanju u Splitu (KK "Vrlika" je splitski klub) ostali su na četvrtoj poziciji. 
 
Prvak lige je KK "Mertojak" koji ide u kvalifikacije za Prvu hrvatsku ligu. Danak je plaćen kasnom početku treninga radi preuređenja kuglane u Trilju. 
 
Srećom, radi toga u sljedeću sezonu mogu ući dobro pripremljeni i uz kvalitetan rad izboriti povratak u najviši rang gdje su Triljani u posljednje četiri sezone dvaput i nastupali. Sinjani bi prema potencijalu također trebali u borbu za vrh.
 
Ovim putem bih pozivamo sve zainteresirane, posebno mlade iz Cetinskog kraja, da se okušaju u ovom sportu. Članstvo i učenje kuglanja je besplatno. Ovo se odnosi na muškarce i žene. Nekada je i žensko kuglanje u našem kraju bilo jako popularno. 
 
Svi zainteresirani se mogu javiti na broj telefona - 091 504 39 38.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Osvrt na kuglačku sezonu