NASLOVNICA VIJESTI M.O.R.T. u finalu HR demo kluba!
Ispis E-mail Facebook
M.O.R.T. u finalu HR demo kluba!
Utorak, 27 Studeni 2012

mort
Autor: Jakov Maleš

Sutra se u zagrebačkoj Tvornici Kulture održava finale druge sezone HR demo kluba. Nakon što je prošle godine nastupio Darkvud, ove godine ćemo tamo gledati još jedan sinjski bend - M.O.R.T.

Nastup u finalu je zaslužen pobjedama u dvije izlučne emisije koje su se održavale u travnju u zagrebačkom Hard Place-u. Uz M.O.R.T., u programu će nastupiti još šest mjesečnih pobjednika Officer down i Rolin humes iz Rijeke, Merfolk iz Malog Lošinja te Dijabaz, Viktor fogg i Indigo 7 iz Zagreba. Program počinje u 20 sati i moći će se izravno pratiti na drugom programu Hrvatskog radija i na videostreamingu putem interneta.

Za one koji ne znaju, bend postoji već 9 godina, posljednjih par godina intezivno svira diljem Hrvatske i BiH, ovo ljeto smo nastupili i u finalu Split rock festivala, nedavno je snimljen album s kojeg je objavljena pjesma 'Mali Isus' koja se može poslušati na http://www.youtube.com/watch?v=6L81GpiJT6k.

Ostale informacije o bendu možete naći na http://www.reverbnation.com/mortbend i https://www.facebook.com/mortbend. Nadamo se da će nam ovaj nastup poslužiti kao iznimna promidžba.

Ovim putem pozivamo sve da prisustvuju reviji najboljih demo bendova Hrvatske. Ulaz je besplatan, a podrška nam je dobrodošla.

 

mort2

 

 

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI M.O.R.T. u finalu HR demo kluba!