NASLOVNICA TEME Silić predao dužnost Maretiću
Ispis E-mail Facebook
Silić predao dužnost Maretiću
Petak, 07 Lipanj 2013

maretic silic

Autor: Ante Botić  Foto: AB foto

Sukladno rezultatima drugog kruga lokalnih izbora održanim 2.lipnja, u prostorijama Ureda načelnika općine Dicmo bivši načelnik Josip Silić i novi načelnik Ivan Maretić(HDZ) jučer su obavili službenu primopredaju dužnosti načelnika Općine Dicmo.

 

Primopredaji je uz dosadašnjeg načelnika Josipa Silića nazočio i njegov zamjenik Ivica Serdarević, a uz novog načelnika Ivana Maretića bio je njegov zamjenik Marko Bilandžić i koalicijski partner u Općinskom vijeću Ivan Burov(HSP).

Bivši načelnik Silić upoznao je svog naslijednika o dosadašnjem radu i pokrenutim projektima koji su započeli na području općine.

 

Nakon primopredaje dužnosti Ivan Maretić je istaknuo kako mu je prva zadaća kroz slijedećih nekoliko dana sagledati cjelokupno stanje u općini, s posebnim naglaskom na konsolidiranje financijske situacije, te početi s pripremama za obilježavanje nadolazećeg Dana Općine, blagdana sv.Jakova i Ane.

 

Podsjetimo, sadašnji načelnik Ivan Maretić Općinu Dicmo vodio je u razdoblju 1997. do 2005. godine, kada je Josip Silić dobio povjerenje Dicmanjana te u dva mandata bio načelnik općine. Na dužnost načelnika Maretić dolazi s mjesta tajnika OŠ 'Ante Starčević' Dicmo.

 

Dodajmo kako će se konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Dicmo održati 19. lipnja.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Silić predao dužnost Maretiću