NASLOVNICA SPORT Kup: Junak u borbi za trofej
Ispis E-mail Facebook
Kup: Junak u borbi za trofej
Petak, 07 Lipanj 2013

raunica

Autor: Mišo Gulić

Nogometaše Junaka u subotu očekuje posljednja obveza u ovoj sezoni, finale Županijskog kupa u kojem će snage odmjeriti s Imotskim na stadionu Gospin dolac...
 
Sinjski Plavi do finala su stigli na prilično uvjerljiv način, svladavši na tom putu Glavice (5:0), Jadran KS (4:2), Mosor (4:0), dok su u polufinalu na svom stadionu bili bolji od Hrvaca rezultatom 2:0.
 
S druge strane, Imoćani su imali nešto teži posao (polufinale s Dugopoljem 2:1), no izboreno finale i vrlo dobra forma iz završnice prvenstva sasvim sigurno i kod njih bude veliku želju da sezonu u kojoj su ispali iz Druge lige barem donekle ublaže ovim trofejem.
 
Ove sezone Junak i Imotski u prvenstvu su se susreli u dva navrata, a svakoj momčadi pripala je po jedna pobjeda. Da stvar bude zanimljivija pobjede su i jedni i drugi ostvarili na gostujućem terenu i to istovjetnim rezultatom od 1:0.
 
Dan uoči finala trener Junaka Dean Računica optimistično je najavio treći sezonski sudar s Imotskim: "Respektiramo Imotski, svjesni smo da to nije ona momčad koju smo dobili početkom proljetnog dijela prvenstva, jer sada je tu nekolicina igrača koji onda nisu bili. U dobroj su formi, igraju dobro, a domaći teren je također njihova prednost koja, vidjeli smo, to i ne mora biti."
 
"Ipak, mi ovu sezonu želimo zaključiti pobjedom i podizanjem trofeja pa ćemo sve učiniti da tako i bude. Vjerujem da smo dovoljno kvalitetni, bez obzira na nekoliko izostanaka, stoga naše šanse u osvajanje Kupa držim prilično realnima", naglasio je Računica.
 
Finale Kupa Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije na rasporedu je u subotu s početkom u 17,30 sati na stadionu Gospin dolac.
Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA SPORT Kup: Junak u borbi za trofej