NASLOVNICA TEME Tko su kandidati za gradonačelnika?
Ispis E-mail Facebook
Tko su kandidati za gradonačelnika?
Petak, 03 Svibanj 2013

sinj 02

Autor: Ivana Vrančić

Gradsko izborno povjerenstvo (GIP) Grada Sinja utvrdilo je i prihvatilo pravovaljane kandidature za izbor gradonačelnika Grada Sinja. Pristiglo je 7 kandidatura.1. Po prijedlogu predlagatelja koalicije HDZ-HSLS-HSS-BUZ kandidat za gradonačelnika je Tomislav Budimir, a zamjenici Ivan Mijić i Zvonimir Režić.

2. Po prijedlogu predlagatelja HDSSD kandidat za gradonačelnika je Nikola Saratlija, zamjenici su Jagoda Pavičić i Jelena Žaper.

3. Po prijedlogu predlagatelja grupe birača, predlagatelja Marija Vukasovića Lončara, Ivice Glavana i Davora Miloševića, kandidat za gradonačelnika je Ivica Glavan, zamjenici Kristina Križanac i Zlatko Ugrin.

4. Po prijedlogu predlagatelja grupe birača, predlagatelja Franke Mandić, Mladenke Delić i Bernarda Antičevića, kandidat za gradonačelnika je Miro Bulj, zamjenici Martina Barbić i Denis Bobeta.

5. Po prijedlogu predlagatelja kandidacijske liste SDP-HNS kandidat za gradonačelnika je Jakov – Željo Prelas, zamjenici Anđela Paštar Krnčević i Vitomir Perić.

6. Po prijedlogu predlagatelja grupe birača, predlagatelja Žarka Romca, Bruna Baraća i Meri Kuštre, kandidat za gradonačelnika je Žarko Romac, zamjenici Bruno Barać i Meri Kuštre.

7. Po prijedlogu predlagatelja HPB kandidat za gradonačelnika je Vlatko Rogulj, zamjenci Branko Kelava i Josip Gašpar.

 

GIP Grada Sinja zaprimilo je 11 kandidacijskih lista za Gradsko vijeće.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA TEME Tko su kandidati za gradonačelnika?