NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje sinjskog SDP-a
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje sinjskog SDP-a
Petak, 31 Svibanj 2013

sdp-logo

Izvor: GO SDP-a Sinj

 

Poštovane sugrađanke i sugrađani, Sinjanke i Sinjani,

tijekom izborne kampanje nastojali smo Vam prezentirati program „Za naš Sinj“ koalicije SDP-HNS i našeg nestranačkog kandidata Željka Prelasa za kojega smo uvjereni da je bio nedvojbeno najbolji od ponuđenih kandidata, sposoban da pokrene Sinj iz gospodarske i socijalne krize.

Koalicija SDP-HNS je imala dobre namjere da napravi iskorak sa nestranačkim, ali izuzetno kvalitetnim kandidatom, dokazano uspješnim poduzetnikom, koji je bio spreman oživiti zamrlo i devastirano sinjsko gospodarstvo. Ovim putem koristimo prigodu da mu se zahvalimo na izuzetnoj suradnji. Isto tako želimo zahvaliti svima onima koji su obavili svoju građansku dužnost i izašli na izbore 19.05.2013.g, a posebna zahvala onima koji su prepoznali kandidacijsku listu SDP-HNS, naš program, kao i našeg kandidata.

SDP je na proteklim izborima za Gradsko vijeće Grada Sinja izborio četiri viječnićka mandata, što je za jedan viječnićki mandat više nego prije četiri godine. Hvala Vam na takvom povjerenju u nadi da ćemo na budućim lokalnim izborima ostvariti još bolji uspjeh.

Iz tog razloga SDP Sinja poziva svoje birače, članove i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojeće izbore u drugom krugu za Župana Splitsko-dalmatinske županije, Gradonačelnika grada Sinja poštivajući pri tome svoja uvjerenja, te da pobijedi ona opcija koja može osigurati bolji život te sigurnu i perspektivnu budućnost i Županije i Sinja.

 

GO SDP Sinj

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje sinjskog SDP-a