NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Branka Samardžića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Branka Samardžića
Petak, 31 Svibanj 2013

hdz otok

Izvor: Kandidat za načelnika Otoka Branko Samardžić

 

Poštovani sumještani i cijenjeni birači s područja općine Otok obraćam Vam se kao kandidat za općinskog načelnika u namjeri da Vam se zahvalim na iskazanom povjerenju u prvom izbornom krugu za mandat načelnika Općine Otok.To veliko Vaše povjerenje od 1 382 glasa ili 46,63 % , potvrda je da sam ispravno i na dobrobit svih nas koji živimo u Općini Otok radio u proteklom razdoblju. Općinu Otok sam zatekao u nedovoljnom komunalnom razvoju, sa manjim proračunom skoro za pola od sadašnjeg ali sam svojim znanjem, dobrim i smjelim odlukama te projektima stvorio uvjete za život u općini dostojne za velike gradove. Nesebično i predano nastaviti ću raditi, planirati i izgrađivati našu zajedničku životnu sredinu s jedinim ciljem da napredujemo u svakom pogledu. Pročitali ste, vidjeli ste i čuli ste moj program koji je garancija za ravnomjeran razvoj, garancija za poveznicu u ostvarivanju projekata iz općine prema županiji, ministarstvima i EU fondovima.

Znam, mogu i hoću ali samo uz Vašu nesebičnu potporu voditi općinu, biti Vam na usluzi, pomoći u Vašim problemima, saslušati i ostvariti ono što je u službi svakog mog sumještanina.

Moj rad i rad mojih suradnika je transparentan i odgovoran, sve obveze proizašle iz odluka općinskog vijeća izvršavam na vrijeme, ne favoriziram nikoga, svi transferi iz općinskog proračuna su redoviti i u odobrenom iznosu.

Vaša podrška i svaki Vaš glas je važan, zato Vas pozivam da ne nasjedate na jeftino politikantstvo i lažna obećanja koja dolaze iz populistički nastrojene retorike "nezavisne liste".

02. lipnja izađite na izbore i dajte svoj glas za kontinuitet, razum i uspješnu budućnost općine Otok.

 

Vaš Branko Samardžić

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Branka Samardžića