NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Dušana Đule
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Dušana Đule
Petak, 31 Svibanj 2013

dusan djula

Piše: Dušan Đula, kandidat za načelnika Općine Otok

 

Dragi prijatelji, susjedi, umirovljenici, studenti, učenici, dragi mještani Općine Otok.

 

Ja sam Dušan Đula, kandidat za općinskog Načelnika. Od 1990. god. prvi sam u Sinju otvorio građevinsko poduzeće i zaposlio (osigurao) dvadeset dva radnika i u tom trenutku pa sve do 1998. god. bio jedan od najvećih i najboljih poduzetnika u Dalmaciji. U tom intervalu 1995. god. dobio sam nagradu za najbolje malo poduzeće u državi Hrvatskoj. Dugi niz godina tvrtka nikada nije bila u blokadi, te također dugi niz godina plaćao 1.700,00 kn u općinski proračun na ime tvrtke. Godine 2001. dogodila mi se nažalost smrt supruge, te se od tada nekoliko godina nisam ozbiljno bavio poduzetništvom jer sam ostao sam sa petero malodobne djece i bez ozbiljnih prihoda. Nikada u životu nisam došao u Općinu, niti bilo koju drugu ustanovu po bilo kakvu socijalnu ili drugu pomoć, jer sam po svaku cijenu nastojao sačuvati obraz.

Napominjem da sam cijeli svoj životni vijek posvetio poslu i obitelji, nikada u životu nisam imao godišnji odmor te sam sve subote proveo radno. Ja sam hrvat i građanin Republike Hrvatske, katolik te nisam nikada bio član niti jedne stranke.

 

U domovinskom ratu sam sudjelovao na način, da su moja dva nova bagera dana na korištenje Hrvatskoj vojsci (gardi) te im kupio osobni automobil.

 

Sve strojeve koje posjedujem stekao sam poštenim i krvavim radom te su svi kupljeni i plaćeni.

 

Smatram da imam pravo kao i svi drugi građani Općine Otok kandidirati se za Načelnika općine, jer mislim da mogu bolje od sadašnje i dosadašnje vlasti, za ljepši, bolji i bogatiji Otok. Svojim ulaskom u Općinu ću donijeti sa sobom red, rad i poštenje.

 

Ovim putem Vas pozivam da u velikom broju iziđete na izbore 02.06.2013. te svoj glas date Vašem budućem Načelniku Dušanu Đuli.

 

VRIJEME JE ZA PROMJENE.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Dušana Đule