NASLOVNICA VIJESTI U kinu 'Dobar dan za umiranje'
Ispis E-mail Facebook
U kinu 'Dobar dan za umiranje'
Četvrtak, 30 Svibanj 2013

umri muski dobar

Izvor: www.filmski.net

Na repertoaru sinjskog kina do ponedjeljka će biti akcijski, kriminalistički triler Umri muški – Dobar dan za umiranje. Film će se prikazivati s početkom u 20,30 sati.Umri muški: Dobar dan za umiranje

 

A Good Day to Die Hard (2013.); Twentieth Century Fox; 97 minuta akcija, krimi, triler; Režija: John Moore; Uloge: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Cole Hauser, Mary Elizabeth Winstead; Scenario: Skip Woods; Producent/i: Alex Young; Zemlja: SAD; Linkovi: službene stranice, Facebook, Imdb

 

'Umri muški' u Rusiji! John McClane (Bruce Willis) putuje u Moskvu kako bi pomogao svom sinu Jacku, a za petama mu je ruska mafija.

John McClane (Bruce Willis) stiže u Moskvu da bi stupio u kontakt sa sinom s kojim nije u najbliskijim odnosima i na svoje veliko iznenađenje otkriva da je Jack (Jai Courtney) agent na tajnom zadatku. Jack štiti Komarova, svjedoka u važnom slučaju, a kad se otac i sin nađu u životnoj opasnosti bit će prisiljeni prevladati međusobne razmirice kako bi Komarova doveli na sigurno i spriječili katastrofalan zločin na najpustijem mjestu na svijetu – u Černobilu.

 

Kritičari su proglasili film 'inferiornim akcijskim trilerom' koji zanemaruje pravila serijala i neuspješno pokušava predstaviti mlađu verziju Johna McClanea. Zaključak je da je Johnu McClaneu došao 'dobar dan za odlazak u penziju'.

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI U kinu 'Dobar dan za umiranje'