NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje otočkog HSP-a
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje otočkog HSP-a
Srijeda, 29 Svibanj 2013

hsp-logo

Izvor: HSP Otok

 

Poštovane Pravašice i Pravaši. Cijenjeni sumještani općine Otok.

 

Ovim Vam se putem želimo zahvaliti na iskazanoj podršci koju ste nam dali na lokalnim izborima u našoj općini, te Vam još jednom poručiti da HSP-Otok čvrsto stoji iza svojih političkih stavova i razmišljanja koje je iznio i kroz svoj izborni program. Svjesni smo da smo Vašu potporu dobili od srca a ne raznim "kupovanjem", hvalisanjem ili lažnim obećanjima. Cilj nam je svojim poštenjem, čašću, svjetonazorom i domoljubljem kao temeljnim postulatima HSP-a stvoriti nove vrijednosti idrugačije mišljenje o poslu kojeg smo se prihvatili, a kojeg nažalost u našoj općini na političkoj sceni nedostaje. Želja nam je da Vas se što više uključi i aktivno sudjeluje u stvaranju jakog ogranka HSP-a kako bismo na idućim izborima izašli puno jači i organiziraniji. Dotad ćemo biti oštri kritičari i ukazivati na svaku grešku izabrane vlasti.

 

U drugom izbornom krugu za načelnika naše općine ne želimo se prikloniti ni na jednu stranu pošto ni jedna opcija ne zadovoljava naše kriterije (čast, rad i poštenje). Unatoč pritiscima sa obje strane-naš obraz nije na prodaju!

 

Svim ljudima dobre volje, čiste savjesti željnim svojim znanjem i radom pomoći zajednici, ne stavljajući svoj osobni interes na prvo mjesto vrata HSP-a Otok širom su otvorena.

 

g.MARKO PROJIĆ predsjednik HSP-a Otok

g.ANTE KATIĆ potpredsjednik HSP-a Otok

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje otočkog HSP-a