NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Veselka Gabričevića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Veselka Gabričevića
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013

GABRIEVI

Piše: Veselko Gabričević

 

Poštovani glasači i simpatizeri HSU-a, od srca Vam hvala na potpori koju ste meni osobno i stranci iskazali na lokalnim izborima 19. svibnja 2013. u gradu Trilju.

 

Želim Vas upoznati da su pojedinci iz HDZ-a u više navrata pokušali me pridobiti, kako bi imali većinu u Gradskom vijeću. Obzirom da sam jako dobro upoznat sa lošim rezultatima rada dosadašnje gradske Uprave i da je programska usmjerenost stranaka 'Nova snaga Triljskog kraja' i Program HSU-a usmjeren ka istom cilju, a sukladno odluci Gradskog odbora pristupio sam koaliciji koja sada ima većinu u Gradskom vijeću.

 

Ja osobno kao i HSU-a, uvijek smo postupali otvoreno, iskreno i dosljedno, rukovbodeći se interesima umirovljenika i svih građana. Ništa me neće pokolebati da opravdam Vaše povjerenje i zajedno sa koalicijskim partnerima učinit ću sve, kao što sam činio i tijekom Domovinskog rata, za boljitak svih građana bez obzira na njihova politička uvjerenja.

 

Pozivam sve glasače, naše članove i simpatizere da 02. lipnja izađu na izbore i daju potporu i svoj glas našem budućem gradonačelniku, gospodinu Miljenku Mariću.

 

Predsjednik GO HSU-a Trilj

General u miru

Veselko Gabričević

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Veselka Gabričevića