NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje HDZ-a Hrvace
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje HDZ-a Hrvace
Petak, 24 Svibanj 2013

hdzhrvace

Izvor: HDZ Hrvace

 

Poštovane građanke i građani Općine Hrvace

Dragi prijatelji,

HDZ općine Hrvace zahvaljuje Vam se na ukazanom povjerenju što ste svojim mnogobrojnim glasovima još jednom omogućili apsolutnu pobjedu HDZ-a u našoj općini.

Vaše povjerenje nagrada je nama koji obavljamo dužnosti jer učinili smo našu općinu jednom od najuspješnijih u Republici Hrvatskoj a sami znamo da smo prije samo 20 godina nakon Domovinskog rata krenuli iz početka jer su nam neprijatelji uništili sve ono što nam je sveto.

Pod mudrim vodstvom HDZ-a, načelnika Dinka Bošnjaka i uz Vašu pomoć dragi prijatelji možemo reći da smo uspjeli.Uspjeli smo obnoviti naše domove,naše škole,naše predivne crkve ,cjelokupnu infrastrukturu i možemo reći da smo vratili nadu za sve nas skupa.I nećemo stati na tome.

Vaše povjerenje dragi prijatelji obveza je nama da se okrenemo bućnosti ,boljoj budućnosti, gdje ćemo uz kapitalne projekte koje smo zacrtali osigurati Vama i Vašoj djeci radna mjesta,bolji život,a općinu Hrvace mjestom ugodnim za život.

Dragi prijatelji još jednom VELIKO HVALA, Hrvatska demokratska zajednica sa njenim vodstvom neće Vas iznevjeriti i zauzeti će se za dobro svih građana naše općine.

 

OO HDZ-HRVACE

 

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje HDZ-a Hrvace