NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje HSP AS Trilj
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje HSP AS Trilj
Petak, 24 Svibanj 2013

hsp-as

Izvor: HSP dr. Ante Starčević Trilj

 

Poštovane pravašice i pravaši dragi sugrađani

HSP AS gradski odbor Trilj zahvaljuje se svim glasačima koji su dali glas za našu stranku. Svjesni činjenice da je stranka osnovana prije dva mjeseca, da je mlada ali poštena lista koja je zasigurno budućnost u životu grada Trilja, osvojila zapažen rezultat kako za Gradsko vijeće 4.84% te kandidat za gradonačelnika 6.2%, moramo izraziti zadovoljstvo i poručiti našim biračima da smo u duhu pravaštva i nauku Dr. Ante Starčevića odradili predizbornu kampanju. Ponudili smo program koji je realan i služi u zaštiti opstojnosti obitelji i trenutnoj situaciji.
Amoralno je i politički neprihvatljivo da se slaže interesna skupina od krajnje ljevice do krajnje desnice. Vi cijenjeni birači procijenite zašto?

Mi kao pravaši koji štite državotvornost, vjeru, obitelj kao osnovnu zadaću u duhu istine dajemo podršku apsolutnima pobjednicima ovih lokalni izbora HDZ-u. Pozivamo svoje glasače kao i sve žitelje grada Trilja, sve domoljube da svoj glas u drugom krugu izbora daju HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Ivanu Šipiću.

Ne dopustimo da se Trilj zacrveni ni jedan trenutak. Ostajemo dostojni svom odgoju i nauku.

Bog i Hrvati!

 

Hrvatska Stranka Prava Dr. Ante Starčević

Gradski odbor Trilj

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje HSP AS Trilj