NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Dušana Đule
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Dušana Đule
Petak, 24 Svibanj 2013

dusan djula

Piše: Kandidat za načelnika Otoka Dušan Đula

 

Poštovani mještani Općine Otok,

zahvaljujemo Vam se na velikom odazivu te veličanstvenoj podršci, zahvaljujući kojoj smo napravili rezultat vrijedan divljenja. Ovim putem Vam obećajemo da ćemo, potaknuti sučeljavanjem kandidata za Načelnika i njegovog zamjenika na lokalnoj televiziji (23.05.2013. g. u 11:30) te nizom iznesenih neistina i obmana od strane aktualnog Načelnika kao i njegovog zamjenika već u idući ponedjeljak (03.06.2013.) pokazati svima Vama kako su nam sve ove godine lagali i sakrivali stvarnu istinu. Isto tako smo spremni dovesti neovisnu revizorsku kuću koja će napraviti stvarno stanje financija naše Općine u nazad nekoliko godina. Sadašnja vlast se voli pozivati na transparentnost što je još jedna u nizu neistina jer da je isto istina onda bi sve podatke o javnim i drugim natječajima, sklopljenim ugovorima, izvješćima o radu vijeća kao i druga financijska izvješća uredno objavili na služenoj web stranici općine Otok, što su inače i dužni po Zakonu.

Stoga Vas, dragi mještani Općine Otok ovim putem pozivamo da u istom ili još većem broju iziđete na drugi krug izbora koji će se održati 02. lipnja 2013.g., te svoj glas date vašem budućem načelniku Dušanu Đuli.

Na sinoć održanoj sjednici Nezavisne liste Dušana Đule pred mnoštvom okupljenih članova i simpatizera, punu podršku kandidatu za načelnika Dušanu Đuli javno su iskazli gđa. Jela Milanović ispred HSU-a, gosp. Zlatko Grgat ispred HSP AS te sve ostale liste i stranke.

 

VRIJEME JE ZA RED, RAD I POŠTENJE, VRIJEME JE ZA PROMJENE!

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Dušana Đule