NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Miljenka Marića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Miljenka Marića
Četvrtak, 23 Svibanj 2013

miljenko maric

Piše: Miljenko Marić, kandidat za gradonačelnika Trilja

 

Poštovani,

 

zahvaljujemo svim biračima koji su izašli na izbore i svoj glas dali za demokraciju, koji su nama - pobjedničkoj koaliciji dali 30% glasova više i time rekli da žele promjene u gradu Trilju. Dragi birači, Vi ste odnijeli pobjedu i na Vama je da pobijedite u još jednom izbornom krugu za

gradonačelnika u nedjelju 02.06.2013.g.

 

Vi ćete sigurno pobijediti ako smijenite one za koje svi mislimo da nisu dobro upravljali ovim gradom i da je vrijeme za drugačije, jasnije, otvorenije i demokratskije okruženje. Odluka je na Vama, da se za sve nas koji ovdje živimo dogodi pozitivna promjena, tj. da vlast koja ne

radi dobro i koja nema dovoljno kvalitetnih programa za poboljšanje života svojih mještana bude smijenjena na izborima. U ovoj koaliciji dolazi do izražaja spoj političkog iskustva, odvažnosti hrvatskih branitelja i obrazovanih mladih ljudi koji drugačije vole svoj grad. Sigurni smo da je grad Trilj ovim izborima Vašom voljom već postao bolji.

 

Koalicija koju smo nazvali „Nova snaga triljskog kraja“ će omogućiti HDZ-eu da časno u oporbi vježba služenje narodu.

 

Potrebno nam je ovo zajedništvo u interesu grada Trilja i svih njegovih mještanki i mještana jer… „Trilj se voli i čuva drugačije“.

 

Koalicija „Nova snaga triljskog kraja“ koja je osvojila većinu u gradskom vijeću Trilja, te ima osam od petnaest vijećnika, još jednom zahvaljuje i čestita svim glasačima koji su im iskazali povjerenje i upoznaje cjelokupni puk da se u Trilju konačno dogodila demokracija.

 

Koalicija: HDS, HRAST, HSP, Lista grupe birača nositelja Josipa Galića,HSU i HSLS

i zajednički kandidat za gradonačelnika Miljenko Marić, prof. filozofije i sociologije

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Miljenka Marića