NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje GO HDZ-a Trilj
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje GO HDZ-a Trilj
Utorak, 21 Svibanj 2013

trilj sipic

Izvor: GO HDZ-a Trilj

 

Poštovani stranački prijatelji, građani svih triljskih naselja,

HDZ Vam zahvaljuje što ste u velikom broju izišli na Lokalne izbore i velikom većinom podržali kandidata HDZ-a gos. Ivana Šipića za Gradonačelnika (1959 vaših glasova) i našu listu HDZ-a (1745 glasova).

 

U Gradskom vijeću Vašom voljom HDZ će imati 7 vijećnika, 1 vijećnika će imati HSU,

2 vijećnika nezavisna lista Josipa Galića, 1 vijećnicu HSLS, te po jednog vijećnika HRAST, HSP, nezavisnog i HDS sa zajedničke liste, čestitamo svim izabranim vijećnicima.

 

Ovaj izborni rezultat potvrda je našeg rada , a i još nas više obvezuje da u novom mandatu nastavimo sa započetim projektima koji su uglavnom vezani na poboljšanje komunalnih uvjeta u svim našim naseljima, kao i osiguranjem preduvjeta da bi gospodarstvenici otvarali nova radna mjesta .

 

U drugi izborni krug za Gradonačelnika grada Trilja po rezultatima izbora, uz naše kandidate Ivana Šipića i zamjenika Ivana Žolu ( 46 % glasova u prvom krugu), biti će kandidati zajedničke liste (HDS, HRAST-a HSP-a) Miljenko Marić i zamjenik Romano Tadić (23 % glasova u prvom krugu), čestitamo im na rezultatu, kao i svim ostalim kandidatima iz prvog izbornog kruga.

 

U očekivanju drugog izbornog kruga (02.06.), još jednom zahvaljujemo svima koji su izišli na birališta i pozivamo sve da i u drugom izbornom krugu podržite kandidate HDZ-a .

 

Unaprijed zahvalni!

GRADSKI ODBOR HDZ-a

TRILJ

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje GO HDZ-a Trilj