NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Branka Samardžića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Branka Samardžića
Petak, 17 Svibanj 2013

samardzic

Piše: Branko samardžić, kandidat za načelnika Otoka

 

S VAMA I ZA VAS!

 

S Vama sam i poštujem Vas dragi Ruđani, Galjani, Udovičani, Korićani, Ovrljani i prema Vama osjećam veliko poštovanje. Držim do Vas te potičem i ostvarujem naše zajedničke nade za boljim u općini. Budimo vjerni jedni naspram drugih jer samo uz Vaše povjerenje može se nastaviti kontinuitet u razvoju naše općine.

 

Ne namjeravam se odreći ni jednog od Vas koji ste blago općine Otok. Zajedno smo od prvih dana osnutka Kriznog štaba i početka rata. Zajedno smo stvarali našu dragu domovinu a time i našu općinu. Nismo se i nećemo nikad umoriti kad je u pitanju dobrobit naše općine. Imamo ogledalo sa dva lica-jedno je ono prije osnutka općine : zaostalo, prašnjavo i blatno, bez vode i ceste, bez električne energije i interneta, a drugo lice je današnja panorama koja služi na čast Otočanima i gostima.

 

Osobno se svi poznajemo pa se neću hvaliti niti usporediti sa nekima koji sami sebe preporučuju hodajući po kućnim pragovima, ne vjerujmo takvim protukandidatima, njihova osobnost kaže o njima samima sve. Iskreno i sa puno ljubavi vodit ću općinu Otok u daljnji razvoj a Vas ću jednako pa i više primati kod sebe kroz uvijek širom otvorena vrata.

 

Iskažite povjerenje onom koji će bogato posijati da bi svi zajedno bogato želi.

 

Veliko Vam hvala i zaokružite kandidata za načelnika općine Otok pod rednim brojem 4, a to je glas za Branka Samardžića i opstanak Općine Otok.

 

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Branka Samardžića