NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Ante Jankovića
Ispis E-mail Facebook
Priopćenje Ante Jankovića
Petak, 17 Svibanj 2013

HRVACE ante jankovic

Piše: Ante Janković, kandidat za načelnika Hrvaca

 

Poštovane i drage građanke i građani općine Hrvace, dragi prijatelji!

 

Već dugo, isto kao i Vi, promišljam što je to dobrobit i interes svih žitelja općine Hrvace i kako na najbolji način poboljšati živote svih nas. Kako zaštiti zdrav i očuvan okoliš i predati ga onima koji će ovdje u Općini Hrvace ostati poslije nas.

 

Zadnje 4 godine, zahvaljujući Vašem povjerenju i Vašim glasovima branio sam javni interes kao Vaš vijećnik u općinskom vijeću općine Hrvace. No, Hrvace su stale. U zadnje 4 godine nije napravljeno skoro ništa. Čak smo propustili dobiti kanalizaciju iz EU fondova za nula kuna, usprkos činjenici da smo novac za razvoj kanalizacije izdvajali 7 godina. Ali, zato je načelnik potrošio u samo zadnje 4 godine potrošio milion kuna na reprezentaciju, lavovski dio u objektima obitelji Zorica, a najmanje 2 i pol miliona na nogomet.

 

Hrvace trebaju novi koncept razvoja, stvoren od ljudi koji tu žive i koji u općini kane i ostati. Trebaju načelnika koji je štedljiv i pravedan, koji rad za javno dobro smatra čašću, a ne mogućnošću pogodovanja svojoj obitelji i stranačkim poslušnicima. Ali, za to postići trebamo Vas. Vašu podršku, Vašu građansku hrabrost, Vaše glasove. Svaki je glas važan i na svakom od njih Vam najljepše zahvaljujemo.

 

Srdačno Vaši,

 

Ante Janković i

Vesela Kodžoman Barać

Ispis E-mail Facebook

Registrirajte se ako želite komentirati ovaj članak.

 

 

 banner javni poziv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA VIJESTI Priopćenje Ante Jankovića